Faglighed, respekt og kvalitet er nøgleord for Egerbyg – også i en fagentreprise

Faglighed, gennem løbende uddannelse af vores medarbejdere, udvikler vi virksomhedens faglige kompetencer. Vi holder os opdaterede og implementerer kvalificeret nytænkning i vores arbejdsgange.
Respekt, i alt hvad vi foretager os, er vi ydmyge over for omgivelserne og de individer, der berøres af vores indsats. Det gælder miljø, leverandører, samarbejdspartnere og vores kunder.
Kvalitet, fordi det er det eneste rigtige. Med faglig stolthed, veluddannede medarbejdere og ansvarlighed, vil Egerbyg kun udføre løsninger, der overgår forventningerne.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Ved en fagentreprise styrer du sagen alene

Hvis du har mod på at kaste dig ud i et byggeprojekt, hvor du selv står for projektledelsen, kan en fagentreprise være løsningen. Spørg din tømrer og få klar besked.

Ved en fagentreprise er det din opgave at tage hånd om projektledelsen. Det betyder, at du på egen hånd skal projektere, få fat i en byggetilladelse og koordinere arbejdet.

Du er selv ansvarlig for tilbudsmateriale, udformning af kontrakter samt indhentning af tilbud.

Din tømrer kan ikke anbefale, at du selv påtager dig en fagentreprise, hvis du er uerfaren med byggebranchen. ER du derimod vant til at styre byggesager i dit professionelle virke, er der ingen grund til at betale en højere pris for projektledelse.

Fagentreprise for enhver pris?

På trods af, at du har mod på selv at give dig i kast med en fagentreprise på dit byggeri, må du påregne en meget stor arbejdsindsats før, under og efter byggeriet.

Du skal have styr på, hvad det vil sige, at du selv skal påtage dig rollen som bygherre, projektleder og arkitekt. Man kan sige, at du dermed får fingrene i dejen, men din tømrer anbefaler under alle omstændigheder, at du arbejder sammen med en byggerådgiver og dermed får taget noget af byrden fra dine skuldre.

At undvære en rådgiver og få et byggeforløb, der løber helt af sporet og ender i kaos, er en for høj pris at betale.

Din tømrer varetager faglige opgaver i fagentreprise

Står du og mangler en tømrer, der kan hjælpe dig med dit projekt, kan du med fordel kontakte tømrerfirmaet Egerbyg.

Vi er kendte for at være fagligt dygtige og samtidig yde en meget høj service, der bl.a. kommer til udtryk ved, at vi er nemme at få fat i via mail eller telefon, og at vi altid vender tilbage hurtigst muligt.

Vi tilstræber at vende tilbage samme dag samt fremsende tilbud inden for et par dage efter vores første kontakt. Så god service til en god pris, er vores faste princip.

Du kan se resten af vores entrepriser, via det blå link.

Din tømrer har medarbejdere i særklasse til særpris

Ved en fagentreprise løser din tømrer alle de opgaver, der ligger inden for tømrerområdet og vi kan garantere, at du får et stykke særdeles veludført arbejde til en fair pris.

Dertil kommer, at vores medarbejdere udover at være blandt de dygtigste, også er meget venlige, velinformerede og imødekommende – de ved med andre ord, hvad de har med at gøre og kan derfor besvare de fleste af dine spørgsmål på stedet. Er der tale om emner udenfor deres felt, udnytter de desuden gerne vores samarbejdspartnere indenfor VVS og Blikkenslageri, for at give dig den absolut bedste oplevelse.