Egerbyg hjælper dig til at holde varmen

Som tømrerfirma udfører Egerbyg en lang række opgaver, der energiforbedrer boligens klimaskærm og sikrer dig mod høje udgifter til opvarmning.
Med vores faste partnere tilbyder vi kompetent rådgivning og udførelse af diverse VVS-opgaver i København – uanset om det handler om blandingsbatterier, jacuzzi eller et utæt vandrør, er vi parate til at give dig den bedste oplevelse. VVS København i bedste eksemplar.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • Egerbyg er efter min mening, det mest seriøse byggefirma jeg har haft kontakt med. De er punktlig og leverer til den aftalt tid.

  - Steen Høst-Madsen - Lyngby

 • Vi har brug egerbyg adskillige gange og er meget glade for dem!

  - Thomas Thun - Rungsted

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer klarer også VVS opgaver

Skal du i gang med den helt store renovering, så kan du med fordel lade din tømrer stå for arbejdet – ikke blot tømreropgaverne, men også VVS arbejdet klarer vi til en god pris. VVS København er altså, indirekte, også et af vores hovedområder.

Det kan være en ordentlig mundfuld at skulle i gang med en gennemgribende ombygning af din bolig. Derfor handler det om at gøre opgaven så nem og overkommelig for dig og din familie. Det kan din tømrer heldigvis hjælpe dig med, da vi har nogle fantastiske samarbejdspartnere, som kan klare de opgaver, der ligger udenfor tømrerfaget. Det kan være malerarbejde, el-arbejde eller opgaver indenfor VVS-området.

Du skal bare kontakte din tømrer, så tager vi en snak om projektet, heriblandt hvad du selv styrer, og hvad vi skal styre for dig. Du får et samlet tilbud med en samlet pris for alle de forskellige arbejder. Heriblandt VVS København.

Autoriseret VVS installatør til en fornuftig pris

Din tømrer samarbejder med autoriserede VVS-folk i København og område, der kan løse alle former for VVS opgaver. Det kan være i forhold til sanitet og varme, men også på områder som ventilation og energioptimering, arbejder din tømrer sammen med VVS folkene i København om at varetage din opgaver på bedst mulige måde og til en pris, der er til at forstå.

Vi giver dig gode råd og inspiration til indretning af badeværelser og her har VVS-folkene ofte en mase gode ideer og kan give inspiration til den rigtige løsning for dig. VVS i København bliver altså pludselig nemt og organiseret.

En VVS’er sørger for inddækninger

Når det kommer til at vedligeholde tage i metal sker det også, at din tømrer udfører arbejdet i samarbejde med en VVS’er fra Københavnsområdet, der er specialiseret inden for netop dette område.

Hvor vi i disse tilfælde lægger selve taget, er det en VVS-opgave at sørge for inddækninger af skorsten og tagvinduer.

I særlige tilfælde er det også en opgave for denne faggruppe at fremstille tagrender og nedløbsrør, men det er primært ved arbejde i kobber, som jo er et materiale til en høj pris og derfor ikke så hyppigt forekommende.

Din tømrer tilbyder håndværk til en attraktiv pris

Gennem snart 10 år har din tømrer været på banen og drevet tømrerfirmaet Egerbyg fra at starte med 2 mand til i dag at være et velkonsolideret virksomhed med omkring 22 ansatte.

Fra starten har vi vægtet den gode service, og det har vist sig som den rigtige strategi, så vi i dag har en en række faste kunder, som er glade og tilfredse med kvalitet, pris og det håndværksmæssige.

VVS København er en niche vi har bevæget os ind på, da den er meget relateret til vores primære arbejde. Vi håber derfor meget på, at i vil vælge egerbyg til VVS arbejde i København, således at alt arbejdet kan koordineres internt.

Du kan også læse om nogle af vores andre entrepriser.