Få 100% tætte vinduer

Egerbyg er specialister i montering og afslutning af vinduer, så du kan føle dig sikker på, at vinduerne monteres korrekt, og vinduets isoleringsevne og tæthed fungerer optimalt.
Den indvendige afslutning består som regel af lysning, karm og fuger og lister – arbejdet med disse aftales særskilt, da nogle ønsker selv af udføre den indvendige afslutning.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

 • Vi er virkelig meget glade og tilfredse med hele projektet.

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

 • Jeg er meget tilfreds med Egerbyg. De er super fleksible og leverer et godt stykke arbejde ... af rigtig gode håndværkere.

  - Lisebt Bendorff - Hellerup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hjælp til indvendig afslutning på dine vinduer?

Hos Egerbyg klarer vi alle dele af en vinduesudskiftning hos dig – opmåling, udtagning af eksisterende vinduer og udvendig stopning/fugning.

Såfremt du ønsker det, kører vi dit affald på genbrudsstationen, hvor vi – i modsætning til private – som virksomhed afkræves en afgift. Derfor kan du også vælge selv at skaffe dig af med affaldet.

Skal du have hjælp til lysninger, lister/fuger og karme kan dette indgå som en del af det samlede tilbud.

Skal du udskifte alle vinduer?

Hvis du har planer om at udføre en etapevis udskiftning af dine vinduer, kan du med fordel undersøge, hvilke vinduer, der er i dårligst stand og skifte dem først.

Har du fx lagt mærke til, at det trækker mere ved nogle af dine vinduer end andre eller at du har svært ved at opvarme nogle rum i huset.

Hvor medtagede vinduerne er, afhænger ofte af deres placering på din bolig samt placeringen i forhold til verdenshjørnerne – det er jo vind og vejrlig, der slider på vinduerne.

Vælg vinduer med mindst varmetab

Uanset hvor mange vinduer, du vælger at udskifte er der nogle tips, som du med fordel skal kende til, inden du vælger fabrikat og type.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger vinduer med mindst varmetab. I praksis betyder det, at du skal gå efter en ”varm kant” dvs. at listen mellem glaslagene skal være en form for plastik fremfor aluminium.

Hvad betyder de forskellige mærkninger?

På nye vinduer er der altid række mærkninger, som guider dig til at vælge rigtigt.

G-værdien er et udtryk for, hvor meget solvarme der trænger gennem glasset og altså hvor meget gratis opvarmning, du får foræret.

Gå efter GS mærket, da det er en garanti mod punkteringer i 5 eller 10 år, hvis ellers monteringen er korrekt udført.

Endelig kan du kigge efter DVV mærket, som viser, at produktionen og materialerne indfrier fastsatte krav.n