Lav dit vindue om til en skydedør

Gennem de senere år har flere ældre lejligheder fået altaner.

I den forbindelse har vi hos Egerbyg lavet flere vinduespartier med smalle altandøre om til funktionelle skydedøre, der giver praktisk og nem adgang til altanen – det kan sikkert også være en løsning hjemme hos dig!

Send os et billede, en målfast tegning af dit vindue og en beskrivelse af dine ønsker, så tager vi en snak allerede i morgen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • De to tømrerer der Søren & Michael - der har været på opgaven,
  skal ha kæmpe ros. Fremmøde til tiden, meget behagelige, dygtige og meget effektive. Har afleveret et meget flot resultat.

  - Rita Zimling - København Ø

 • En stor ros til Egerbyg A/S og Søren fra Egerbyg, for hurtigt/korrekt arbejde.

  - Jeanette Laurberg - København S

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet.

  Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Få mere ud af din altan

Tidligere var der knap så stor en tradition for, at man brugte altanen i vid udstrækning. Det har imidlertid ændret sig, og derfor er der i nogle lejligheder en altan uden en hensigtsmæssig og praktisk anvendelig adgang til den.

Der kan f.eks. være tale om en yderst smal dør, hvor det kan være svært at flytte ting ud på altanen.

I sådanne tilfælde kan du få etableret en bredere dør – evt. ved at omdanne dit vinduesparti til en stor skydedør.

Altanen er din grønne oase i byen

– og derfor skal der selvsagt også være rig mulighed for at bruge den som en rekreativt helle i byens hektiske leben. Flere mennesker bliver boende i byen og særligt med børn i familien, kan altanen være det behagelige frirum, der gør, at man kan leve uden en have. Altanen skal med andre ord kunne bruges til afslapning, og derfor skal du kunne få møbler og planter med på altanen.

Egerbyg hjælper dig til mere udeliv

Går du med overvejelser om at få bedre adgangsforhold til din altan, så kan du i første omgang tage nogle billeder og udarbejde en skitse med mål. Send det til os sammen med en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig, så kan vi hurtigt give dig et prisoverslag på arbejdet.

Hvad må du på din altan?

I mange ejer- og andelsforeninger er der helt klare regler for, hvad du må på din altan.

Af hensyn til det æstetiske kan der f.eks. være regler for brug af paraboler, stof til inddækning og opbevaring af f.eks. cykler. Du kan næsten altid finde bestemmelser vedrørende altanbrug i din husorden.

Vær desuden opmærksom på, om din forening tillader grill, da røgen kan virke generende på naboer.