Nye vinduer i gavlen på din bolig?

Der er mange gode grunde til at skifte dine gamle vinduer. I disse tider energioptimering en af de væsentligste.

Send os en mail med billeder af dine vinduer, en skitse med mål samt et par linjer om, hvad du kunne tænke dig – så vender vi førstkommende hverdag tilbage til en snak om dine nye vinduer.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg har skiftet tre vinduer i mit hus. De er super professionelle, pålidelige og rimelige i pris. De varmeste anbefalinger her fra.

  - Jesper Johansen - Hvidovre

 • Efter indbrud skulle vinduesparti udskiftes. Jeg kontaktede Egerbyg a/s som hurtigt kom ud og målte op samt noterede ned hvilket vinduesparti der var tale om. En flink og venlig medarbejder fra Egerbyg kom ud og monterede det nye og bortkørte det gamle. Det fremstår idag perfekt.

  - Thomas Krogh - Skovlunde

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvornår skal du skifte vinduer i gavl?

Der er mange overvejelser i forbindelse med investeringen i nye vinduer i gavl og facade.
I første omgang skal du naturligvis gøre op med dig selv, om det overhovedet er en udskiftning, der er det bedste valg i din situation.

Der kan både være gode argumenter for at bevare de eksisterende vinduer og udskifte dem med nogle nye.

Gamle eller nye vinduer i gavl?

Du kan formodentlig mange steder læse om gamle vinduers fortrinligheder – ikke mindst de fantastiske materialer og trækvaliteter, der anvendtes dengang.

Det er helt korrekt, at trækvaliteten var væsentligt bedre, end den vi kender i dag, men det afhænger selvfølgelig af, hvornår dine eksisterende vinduer er produceret.

Helt konkret kan du se og mærke a træet fra de gamle vinduer er meget tungere end den træ, du finder på nye.

Gamle vinduer i gavl og æstetik

De gamle vinduer er ikke alene fremstillet i en bedre og mere langsomt-voksende trækvalitet, men ofte også mere elegante i deres stilistiske udtryk og det er naturligvis værd at tage med i overvejelserne, når du skal beslutte dig for, om det du skal investere i en restaurering af de gamle vinduer eller nogle nye.

I de gamle vinduer er sprosserne ofte smallere og vinduerne har bedre proportioner end nye.

Nye vinduer i gavl isolerer bedre

En ting er de æstetiske og kvalitative overvejelser – noget andet når varmeregningen skal betales.

Den bedre isoleringsevne taler klart til de nye vinduers fordel, men man kan rent faktisk restaurere de gamle vinduers isoleringsevne kan forbedres væsentligt ved at restaurere de utætte vinduesrammer og isætte flere lag glas i de gamle enkeltlagsruder.