Vindskeder i topform sikrer dit tag mod vind og vejr

Når det er tid til at få skiftet vindskederne på din tagkonstruktion, står vi parate til at hjælpe dig hos Egerbyg. Som din tømrer har vi et højt serviceniveau og arbejder engageret. Vi tager ejerskab og bidrager med tips og tricks, så du kan være på forkant med vedligeholdelsen af din bolig.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er en vindskede?

Vindskeden er en del af husets tagkonstruktion og fungerer som afdækning af gavlens kant.
Måske kender du den bedre under navnet sternbrædder.

Uanset hvad du kalder den, hører den til den mest udsatte del af taget og anvender du træ, er det ikke usædvanligt, at de skal skiftes med få års mellemrum.

Din tømrer fra Egerbyg er klar til at påtage sig opgaven og rådgiver også om valg af materialer. Udover de forskellige træsorter, kan vindskederne udføres i metal fx zink eller eternit.

Vindskederne bør tjekkes jævnligt

Hos din tømrer har vi erfaring for , at vindskederne er yderst udsatte for vejr og vind. Det er derfor vigtigt, at du får tjekket deres tilstand jævnligt og vi helst en gang om året.

At forebygge fremfor at reparere er altid den billigste løsning, selvom intet tag naturligvis holder evigt. Alt efter tagets materialer skulle de flestes tage dog holde i op mod 30 år, og her er det netop vedligeholdelsen af fx sternbrædderne, der er afgørende.

Egerbyg kommer gerne forbi til et tag-tjek

Inden du bevæger dig ud for at tjekke tage, skal du være sikker på, at dine værkstøjer er i orden – din stige skal være stærk og stabil og vi anbefaler, at du har en makker til at holde stien, inden du bevæger dig op i højderne.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.