Vedligeholdelsesfri vindskeder

Gør det nemt for dig selv at være husejer…
Tænk på, at vælge materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse – start med vindskeder i fibercement.

Send os en mail med billeder af husets vindskeder sammen med en beskrivelse og en tegning med mål allerede i dag – så kommer vi hurtigt i gang med dit projekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg er meget tilfreds med Egerbyg. De er super fleksible og leverer et godt stykke arbejde ... af rigtig gode håndværkere.

  - Lisbet Bendorff - Hellerup

 • Vi er virkelig meget glade og tilfredse med hele projektet.

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Slip for maling af træværk

I dag findes mange muligheder for at vælge vedligeholdelsesfrie materialer, der ikke skal males med træbeskyttelse, maling eller olie. Vælger du fibercement, kan det fås som tagplader, brædder eller beklædning til andre dele af huset, kan det dog være nødvendigt at afrense brædderne for mos og alger – hvilket er særligt aktuelt ved nordvendte facader.

 

Fibercement, der ligner træ

Med fibercementbrædder til vindskeder slipper du for at skulle stå på en stige og male træværk hvert tredje eller 5 år – afhængigt af, træsort og behandling. Det er uden tvivl en byrde, som også du med glæde vil slippe for.
Fibercement får i mange forskellige farver, udformninger og kvaliteter. Du kan rent faktisk vælge en udformning, der ligner træ – såkaldt Hardieplank.

Med brædder i fibercement slipper du for vedligeholdelse, men det er til gengæld et materiale, der ikke patinerer og ændrer udseende på samme måde som du kender det fra træværk.

Vindskeder, der modstår vind og vejr

Med det danske klima udsættes dine vindskeder for lidt af hvert.
Samtidig er det en af de vigtigste dele af din tagkonstruktion, da vindskeden som afslutning på taget er en ekstra beskyttelse, der forhindrer vand og sne i at trænge ind i tagkonstruktionen.

Trænger der vand eller fygesne ind i trækonstruktionen kan det på sigt medføre fugtgener, som kan udvikle sig til råd og svamp i træværket.

 

Vindskeder uden råd og svamp

Fibercementbrædder er et super materiale. Baseret på naturmaterialer som cement og vand, der er bundet sammen af cellulosefibre, som gør fibercementen stærkere og mere holdbar end beton alene.

Derudover tillader de organiske egenskaber bygningen at ånde og modvirker dermed fugtgener forårsaget af de mere og mere tætte bygninger i moderne byggeri.

At svampevækst samtidig har svært ved at sætte sig på overfladen af fibercement, bidrager yderligere til dets unikke egenskaber.