Vindskeder fra Cembrit

Gør livet som boligejer nemmere for dig selv ved at vælge vindskeder i fibercementbrædder fremfor traditionelle vindskeder i træ.

Send os en mail med billeder af dine eksisterende vindskeder, en skitse forsynet med mål og et par linjer om, hvad du ønsker vores hjælp til – så er vi allerede i gang med dit projekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

 • Alt udført som ønsket. Super resultat

  - Lene - Valby

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

 

Hvorfor vælge vindskeder i fibercement?

Der er mange gode grunde til, at fibercementen i disse år bliver stadigt mere populær blandt de danske boligejere. Som nævnt er de stort set vedligeholdelsesfrie, så du undgår at have besvær med fx at skulle male brædderne – en klar fordel, når de sidder på steder, hvor det kan være vanskeligt at komme til.

Materialet er desuden meget modstandsdygtigt overfor svamp og råd, da det er fremstillet af kalk, vand og cellulosefibre.

Vindskeder fra Cembrit er en mulighed

Når du skal have nye vindskeder, kan du med fordel overveje en mere vedligeholdelsesfri udgave og vælge vindskeder fremstillet af fibercementbrædder. Du kender måske bedre fibercement under navnet eternitplader.
Det er bræddernes styrke og holdbarhed, der gør dem velegnede som vindskeder.

Vindskeder i fibercement er billige

Fibercementbrædder hører ikke til i den dyre ende af byggematerialer. Du kan vælge mellem et utal af farver og nogle af brædderne er forarbejdet på en måde, så de ligner træ. Det er måske nok denne type fibercementbrædder, der vil være velegnede til vindskeder; særligt, hvis d bor i en klassisk villa, hvor træstrukturen vil passe bedste ind i husets stil og arkitektur – dog ældes brædderne i fibercement ikke på den samme måde som træ.

Holder vindskeder i fibercement?

Fibercement er et relativt holdbart materiale, der har en forventet levetid på op mod 50 år. De fleste producenter har en garanti på 15 år.
Det er sjældent, at fibercement går i stykker, men er uheldet ude, skal du være opmærksom på, at brædderne ikke kan repareres, men skal udskiftes. Dette er ikke vanskeligt, men kan medføre lidt farveforskel mellem det nye bræt og de originale.