Få masser at lave og behold friheden til at passe egne kunder

Samarbejdspartner i Egerbyg

Hos Egerbyg arbejder vi udelukkende med faste samarbejdspartnere, og vi er på udkig efter de allerbedste af slagsen. Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, vi ønsker derfor samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper.

Som fast samarbejdspartner har du frihed til at drive din egen virksomhed samtidig med, at vi hjælper dig med at få fyldt din ordrebog. På den måde nyder du godt af vores reklamer, så du kan vokse sammen med os.

Egerbygs målsætning er at hæve kvaliteten af håndværk ved at yde det ekstra, der skal til for at alle kunder bliver tilfredse. Derfor forventer vi, at du laver håndværk af høj kvalitet og sætter kunden i fokus.

Det gode samarbejde er for os baseret på langvarige relationer, åbenhed og gensidig dialog. Du skal derfor være indstillet på at bidrage til det gode samarbejde ved samarbejdsmøder hver anden uge, hvor vi koordinerer opgaver, sparrer og løbende optimerer vores interne samarbejde.

Om du har været selvstændig i flere år, eller vil springe ud som selvstændig med Egerbyg som sikkerhedsnet, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Udfyld formularen herunder, eller henvend dig til Jørgen Damkiær på jorgen@egerbyg.dk eller telefon 38717020.

Ansøg nu

Job i Egerbyg
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 10.75MB
Sending