Ny vinduesplade under dit Velux-vindue?

Få plads til blomster eller andet nips under dit ovenlysvindue med en vinduesplade – eller vindueskarm.
En vinduesplade kan fremstilles i fx mdf-plade eller massivt træ, som du efterfølgende kan male i en farve, der passer ind i din indretning.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Dialogen med Egerbyg forud for og under projektet har været utrolig god. De sætter sig ind i, hvad man ønsker og vejleder ud fra dette.

  - Anne Kokkenborg

 • Gode folk
  Opgaven udført som aftalt

  - Kiri

 • Egerbyg svarer hurtigt på enten mail eller tlf. På selve dagen for udførelsen mødte håndværkerne op som aftalt, materialerne blev leveret dagen før og alt kørte efter planen.

  - Paul

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Valg af materialer til vinduespladen

Hvis du overvejer at få lavet en vinduesplade som en fin afslutning på vinduet, kan du med fordel overveje, hvad du primært vil have til at stå på den.
Har du fx mange planer og blomster i vinduet, er der en vis sandsynlighed for, at vinduespladen vil blive våd, når blomsterne skal vandes.

I sådanne tilfælde kan det være praktisk at få lavet pladen i massivt træ fremfor en mdf-plade, der er kan bule op, hvid den udsættes for vand i længere tid.

Vinduesplade i sten

Den mest solide vinduesplade får du, hvis du vælger at få den lavet i marmor, granit eller andet stenmateriale. Vi anbefaler dog, at du vælger det samme materiale til alle pladerne i boligen, da det vil give et harmonisk og enkelt udtryk, som er medvirkende til ro og ensartethed i indretningen.

I nogle tilfælde ser man en vinduesplade, der er muret op i mursten, men i forbindelse med en vinduesplade under Velux ovenlys vil det være en yderst sjælden løsning.

En vinduesplade med radiatorskjuler

Hvis du har en radiator under ovenlys-vinduet, kan det være en funktionel og meget fin løsning at skjule radiatoren bag en radiatorskjuler, hvor vinduespladen fungerer som top.
Vælger du at få lavet en radiatorskjuler bør den være udstyret, der tillader varmen at slippe ud.

De fleste fås i udgaver med flotte mønstre, der giver boligen et klassisk og elegant look.

Velux med vinduesplade

Hos Egerbyg er vi specialister i Velux-løsninger og udover vores certificering som dagslysrådgiver, udfører vi som det eneste tømrerfirma på Sjælland reparationer af Velux løsninger.

Derfor kan vi også hjælpe dig med at få etableret en vinduesplade under dit ovenlysvindue.

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde formularen øverst på siden – vi vender hurtigt tilbage til dig.