Mere lys og luft med Velux vinduer

Når du overvejer at montere ovenlysvinduer i din tagkonstruktion, er der en række ting, du skal tage med i din planlægning.
Det handler bl.a. om afstanden mellem tagets spær, hældningen og det tagmateriale, der er anvendt.
Hos din tømrer er vi særlige Velux-specialister og giver dig yderst kompetent rådgivning i forbindelse med monteringen af ovenlysvinduer.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Det har været en stor tilfredsstillelse at få lov til at overvære de dygtige håndværkeres upåklagelige og flotte arbejde.
  De var alle utrolig rare, hyggelige og arbejdsomme.

  - Flemming W. Hansen - Greve

 • Alt i alt en håndværkerløsning ud over det sædvanlige.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

 • Efter jeg havde kontaktet Egerbyg gik det stærkt, har aldrig oplevet så fin en kommunikation. Skulle have 5 Velux vinduer skiftet og fik tilbudet dagen efter jeg havde kontaktet firmaet. Anders skriver hvilken svend der skal udføre arbejdet og jeg modtager en opringning fra Dennis og vi aftaler hvornår jobbet skal udføres, derefter kontakter Anders mig for at sikre sig alt er som det skal være.

  Kvaliteten er meget høj på det udførte arbejde og finishen er meget høj, og oprydningen var upåklagelig.
  Jeg kan varmt anbefale Egerbyg Super firma

  - Lasse Tørnkvist

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tagkonstruktion og valg af Velux

Et tag består ofte af både en tagbelægning i form af teglsten og et undertag, der har som formål at give ekstra beskyttelse mod indtrængende regn eller sne.

Er der et undertag i forbindelse med din tagkonstruktion, skal der være 100% tæthed mellem ovenlysvinduet og undertaget for at sikre en helt tæt konstruktion. Udover de tagets egenskaber skal du også tage hensyn til om, ovenlysvinduet indbygges i fx fugtige omgivelser eller omgivelser med megen solindstråling

Vippevinduer eller tophængte ovenlysvinduer?

Som udgangspunkt kan du vælge mellem vippevinduer eller tophængte ovenlysvinduer. Fordelen ved vippevinduet er, at de giver dig mulighed for bedre pladsudnyttelse – fx kan du med vippevinduer placere møbler nedenunder vinduet og stadig have god plads til at åbne og lukke det.

Det tophængte ovenlysvindue giver dig mulighed for at åbne vinduet helt op, så man kan ”gå helt ud” i vinduet og se langt til siderne. Det tophængte er måske særligt interessant, hvis vinduet skal fungere som flugtvej.

Højtplacerede ovenlysvinduer

I moderne byggeri er der ofte højt til loftet og her anvendes i stigende udstrækning ovenlysvinduer med elektronisk betjening.

Den elekroniske betjening kan udvides til ikke kun at omfatte åbne/lukke funktionen, men også til at omfatte indvendig og udvendig solafskærmning, så der er et væld af bekvemmeligheder tilknyttet kvalitetsprodukterne fra Velux.

Egerbyg er Velux dagslys-rådgiver

Det betyder, at vi har gennemgået en række efteruddannelsesmoduler, som gør os særligt kompetente i hel produktporteføljen fra Velux.

Du får således helt opdateret viden omkring produkterne og en meget kvalificeret udførende partner, når du vælger Egerbyg som din tømrer.

Se flere mulige løsninger, som vi udbyder i samarbejde med Velux her.