Velux alu kapsler til inddækning

Korrekt monterede Velux alu kapsler er din garanti for en sikker inddækning omkring dine ovenlysvinduer.
I sortimentet finder du kapsler, der passer til mange typer tagbeklædning.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brh

 • Egerbyg laver håndværket og efterlader byggestedet, som de ville gøre det hjemme hos dem selv !! Det kunne mange lærer noget af.

  - birger nielsen - fredensborg

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er udvendige alu kapsler?

De udvendige alu kapsler er en form for inddækning til ovenlysvinduet. Inddækningens funktion er at sikre en tæt overgang mellem ovenlysvinduet og tagbeklædningen. Med en korrekt monteret inddækning forebygger du, at der samles vand omkring ovenlysvinduet. I tilfælde af ukorrekt montering risikerer man, at vandet bliver stående omkring vinduet og den omkringliggende tagbeklædning, hvilket kræver udbedring.

Inddækninger omkring ovenlysvinduet

Uanset om du har alu kapsler eller en anden type inddækning, er vedligeholdelse og årlige tjek af ovenlysvinduet en god ide og en forudsætning for, at vinduet holder i mange år fremover.
Du kan hos Velux finde oplysninger om de vedligeholdelsestjek, du med fordel kan udføre jævnligt. Her kan du se andre mulige løsninger med Velux produkter.

Ved du allerede nu, at der er skader på de udvendige alu kapsler eller på vinduet i det hele taget, kan du også her bestille et serviceeftersyn.

Gummipakninger holder ikke evigt

Rundt om dit ovenlysvindue sidder nogle tætningslister, der er lavet af gummi. Pakningerne skal være smidige og elastiske for at undgå træk og kuldegener omkring vinduerne. Bliver pakningerne stive mister de den isolerende effekt og du bør derfor skifte dem.

På hjemmesiden finder du en shop, hvor du kan bestille diverse reservedele til dine vinduer. Her kan du også søge vejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal udføre opgaven.

Hængsler, beslag og luftfiltre

Den optimale vedligeholdelse af hængsler og beslag består i smøring med syrefrit smørefedt en gang om året. Desuden anbefaler vi, at du efterspænder skruerne på den udvendige inddækning.

Når vinduet er lukket, kan du bibeholde en vis udluftning gennem et filter. Dette filter er placeret bag på gribelisten og sikrer trækfri ventilation. Filteret kan tages ud og vaskes efter behov, ligesom du kan bestille nye filtre hos Velux.