Hører du til dem, der ikke kan få nok lys, luft og nordisk elegance?

Kombinationen af et eller flere ovenlysvinduer giver virkelig dagslys for alle pengene.
Du kan kombinere såvel de tophængte, som vippevinduerne og få et ekstra godt udsyn til himlen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Meget tilfreds med både udførelse og resultat. Kan anbefales.

  - J. Flensholt - Brønshøj

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

 • Efter jeg havde kontaktet Egerbyg gik det stærkt, har aldrig oplevet så fin en kommunikation. Skulle have 5 Velux vinduer skiftet og fik tilbudet dagen efter jeg havde kontaktet firmaet. Anders skriver hvilken svend der skal udføre arbejdet og jeg modtager en opringning fra Dennis og vi aftaler hvornår jobbet skal udføres, derefter kontakter Anders mig for at sikre sig alt er som det skal være.

  Kvaliteten er meget høj på det udførte arbejde og finishen er meget høj, og oprydningen var upåklagelig.
  Jeg kan varmt anbefale Egerbyg Super firma

  - Lasse Tørnkvist

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

1, 2, 3 eller måske 4 Velux vinduer

Hører du til dem, der ikke kan få nok lys, luft og nordisk elegance?

Med de eksklusive ovenlysvinduer fra Velux er det muligt at lukke din bolig op mod himlen og lade lyset indtage rummet og skabe et indbydende og behageligt miljø.

Du behøver ikke nøjes med et enkelt vindue, da det er muligt at kombinere flere vinduer i både en horisontal, vertikal og dannebrogsformation.

Tag din tømrer med på råd, når du vil lukke himlen ind i din hverdag.

Tophængt, vip eller fjernbetjent – Velux med et væld af muligheder

Kombinationen af et eller flere ovenlysvinduer giver virkelig dagslys for alle pengene. Du kan kombinere såvel de tophængte, som vippevinduerne og få et ekstra godt udsyn til himlen. Vippevinduet betjenes med en diskret og praktisk gribeliste i toppen af vinduet.

Med en unik teknologi, der tillader effektiv ventilation selv med lukket vindue, er det løsningen til dig, der vil udnytte pladsen under vinduet til fx møbler.

Det tophængte vindue giver dig totalt frit udsyn og ekstra loftshøjde og du kan også i denne model ventilere rummet effektivt og samtidigt filtrere insekter og støv fra.

Underelementer giver dig dagslys helt ned til gulvhøjde

Hos flere af vores kunder har vi monteret ovenlysvinduer med særlige underelementer, som giver dig mulighed for at lukke daglyset ind i gulvhøjde. Du kan vælge underelementet som et skråt element eller som et mere ordinært facadevindue – dog kan ingen af disse løsninger åbnes.

Denne form for ekstraordinært meget dagslys er muligt i de tilfælde, hvor tagets hældning når helt ned til gulvet. Det er primært på overetager, at vi har etableret denne løsning og et helt unikt lysindfald er resultatet.

I alle kombinationer kan du vælge at få elektrisk betjening.

Egerbyg er Velux daglys-rådgiver

Ligegyldigt hvilke kombinationer du vælger, har du mulighed for solafskærmning i form af forskellige gardiner, skodder og markiser.

Som certificeret dagslys-rådgiver er vi hos Egerbyg udvalgt til at være specialister i produktporteføljen fra Velux og specialister i det håndværksmæssige omkring montering og rådgivning af vindues-løsningerne.

For dig betyder det, at du er i de bedste hænder, når du vil have svar på spørgsmål omkring produkterne.