Nye Velux tagvinduer til tegltag

Velux råder over et bredt sortiment, og har udviklet en række moderne klassikere inspireret af de gamle tagvinduer i støbejern.
En serie af nye tagvinduer, som lever op til nutidens energikrav – og så fås de til både bølgede tegltage og flade skifertage

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Direkte kontakt med udførende håndværker ifb planlægning, nøgleadgang osv. fungerer perfekt.

  Intet negativt at sige om kvalitet og oprydning.

  - Marc - Kbh Ø

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet.

  Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tagvindue fra Velux til tegltage

Er du igang med boligrenovering og derfor på udkig efter Velux, kan du få en ny type ovenlysvinduer, der er inspireret af de tradtionelle små tagvinduer i støbejern. Du kender måske typen fra et gammelt pulterrum eller tørreloft.
De nye klassiske tagvinduer er oplagt til indbygning i  ældre ejendomme, hvor den buede overkarm og vinduets rammekonstruktion ligner de gamle støbejernsvinduer.

Tagvindue med trækarm til røde tegltage

Man mærker næsten historiens vingesus, når man tænker på disse gammeldags tagvinduer i ny forklædning. Du må dog endelig ikke lade dig narre, da de nyudviklede tagvinduer lever fuldt op til de moderne miljøkrav omkring isoleringsevne og vandtæthed.

Selve vinduernes ramme og karm er i nogle modeller fremstillet i træ for at sikre, at vinduets materialer kan arbejde sammen med tagkonstruktionen

Karmen og rammen i træ kan naturligvis males, så du kan få en farve, der passer til den øvrige indretning i boligen.

Inddækning i zink eller kobber

En af typerne fås i en model, der er så klassisk i sit udtryk, som der overhovedet kan blive. Med en inddækning i kobber eller zink passer det til ejendommens æstetik og ældes med ynde sammen med tegltaget i øvrigt.
En fin lille detalje er, at man har valgt at konstruere netop denne type med en såkaldt steprude, der har en fri kant nederst – nøjagtig som du kender det fra tidligere – og som lader regnvandet dryppe af vinduet.

Tagvindue med tre positioner

De nye ”gamle” tagvinduer fås i forskellige modeller med lidt varierende egenskaber til både flade belægninger som fx skifertag og det bølgede tegltag. Monteringen af vinduet er forholdsvis nem at gå til og kan udføres både indefra og udefra.

Når vinduerne først er på plads, kan de åbnes med en udskyderstang, og du kan vælge mellem tre forskellige positioner.