Velux vinduer i kobber findes – men ikke mange steder…

Denne eksklusive type vinduer skal fremstilles specielt og Egerbyg er den bedste partner på opgaven – både i forhold til opmåling og efterfølgende montering.
Vores folk er specialuddannede og udfører som eneste tømrerfirma på Sjælland reklamationer på foranledning af Velux.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg har taget hånd om udskiftning af vinduerne i vores hus i 2 omgange. Fra tilbuddet, som var letforståeligt, over selve udførelsen, som skete uden gener for os, til den afsluttende oprydning og rengøring, som var perfekt.

  - Harald Høst Madsen - Sorgenfri

 • Efter jeg havde kontaktet Egerbyg gik det stærkt, har aldrig oplevet så fin en kommunikation. Skulle have 5 Velux vinduer skiftet og fik tilbudet dagen efter jeg havde kontaktet firmaet.
  Kvaliteten er meget høj på det udførte arbejde og finishen er meget høj, og oprydningen var upåklagelig.
  Jeg kan varmt anbefale Egerbyg Super firma

  - Lasse Tørnkvist - Vallensbæk

 • Fra første færd var Egerbyg professionelle i deres tilgang til projektering og udførelse af opgaven. Vi er i dag super glade for resultatet og nyder dagligt de nye vinduer

  - Maibritt Lind

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er Velux-vinduer?

Når man siger ovenlys, siger man også Velux.
Velux vinduer fås i mange forskellige udgaver – både som vippevinduer, fladtagsløsninger og lystunneller.
Derudover findes der masser af tilbehør som fx gardiner, solafskærmning eller fjernbetjening.
Ud over vinduer kan du fra denne leverandør ligeledes få altanløsninger, hvor vinduernes funktion udbygges og fungere som en altan.  Her giver det et helt unikt lysindfald og en udsigt, som kun er de færreste forundt.

Hvorfor vælge Velux-kobber?

Uanset hvilken type bolig, du hører hjemme i, bør du altid vælge nye vinduer efter bygningens oprindelige arkitektur og stil. Er du i tvivl, kan det være en ide at rette ind efter de eksisterende vinduer; såfremt det er de originale, der er tale om.
Det er sjældent, at det er Velux-kobber versionen, der er tale om. Det skyldes, at denne type passer bedst til ældre lidt finere bygninger; dertil kommer, at det er en kostbar løsning.
Til gengæld får man med kobber et virkeligt kvalitetsvindue i nogle materialer, der er ekstremt holdbare.

Hvad er fordelen med ovenlys?

Ovenlysvinduer er med til at tilføre ekstra lys og luft i din indretning og det forbedrer indeklimaet og øger komforten hos hele familien, når der kommer masser af solskin og frisk luft ind. Det forbedrede indeklima opnås ved øget ventilation gennem nye vinduer, der med funktionelle friskluftsventilser skaber effektiv cirkulation.

Egerbyg – specialister i Velux

Siden virksomhedens start i 2007 har vi haft et samarbejde med Velux, og i dag har vi vores egne folk, der er specialuddannede på området. Dette er selvfølgelig en fordel for dig, der overvejer den lidt mere komplekse løsning eller et produkt, der ligger ud over de mere standardiserede udgaver.