Effektiv isolering af ovenlysvinduer

Med den rigtige isolering omkring dit ovenlysvindue sparer du penge på varmeregningen og får mere komfortabelt indeklima uden trækgener og kolde fødder.

Spørg Egerbyg om produkterne fra Velux.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • De to tømrerer der Søren & Michael - der har været på opgaven,
  skal ha kæmpe ros. Fremmøde til tiden, meget behagelige, dygtige og meget effektive. Har afleveret et meget flot resultat.

  - Rita Zimling - København Ø

 • Jeg kontaktede Egerbyg A/S vedr. et tilbud på efterisolering af vores tag. Anders fra Egerbyg kom ud og kiggede på opgaven. Tilbuddet kom senere samme dag. Under besøget af Anders, følte man sig i gode hænder og godt informeret. Arbejdet blev udført kort efter.

  - Kenneth Hansen - kastrup

 • Fik opsat en 12m2 gipspladevæg som lydisolering imod nabo.

  Virksomheden virker troværdig. Fra starten af var de gode til at præcisere hvad tilbuddet omfattede- og hvad det ikke omfattede.

  De kom til tiden, udførte et flot stykke arbejde, og fakturerede det aftalte beløb.

  - Finn - Frederiksberg C

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Isolering af dit Velux vindue

Med de nye isoleringssæt fra Velux kommer en ny generation af isolering omkring ovenlysvinduer på markedet. Som specialister og dagslysrådgivere står vi klar til at give dig gode råd med på vejen, hvis du er interesseret i at renovere, energioptimere og samtidig vil være sikker på korrekt og sikker montering.

Udfyld formularen på siden og skriv et par linjer om, hvordan vi kan hjælpe dig et en mere energivenlig bolig.

Hvordan virker Velux isoleringssæt?

Det nye isoleringssæt indeholder tre effektive elementer, der fungerer sammen og på den måde giver dig den bedste isolering og 100% vandtæt miljø omkring vinduet. Der er tale om karmisolering, undertagskrave og afvandingsrende.
Karmisoleringen reducerer varmetabet ved at bryde kuldebroerne mellem vinduet og tagmaterialet, og undertagskraven danner en tæt forsegling mellem vinduet og indersiden af taget eller undertaget.

Endelig består sættet af en afvandingsrende, som sidder over vinduet udenpå tagkonstruktionen og leder vandet væk, når det løber ned ad taget.

Vandtæt isolering forebygger indtrængning af vand

Noget af det vigtigste for dig, der har ovenlysvinduer i din tagkonstruktion er at vælge en sikker montering, der er udført at kvalificerede håndværkere, som kender produkterne fra Velux.

Hos Egerbyg kan du få begge dele, da vi gennem en årrække har arbejdet tæt sammen med vinduesfabrikanten og løbende bidrager til innovation i forbindelse med produktudvikling.

Hvordan energioptimerer jeg?

I øjeblikket er der en række fordelagtige muligheder for dig, der ønsker at toptune din bolig med energirigtige løsninger, der giver bedre indeklima og mindsker varmetabet.

Sammen med Velux og Egerbyg har du mulighed for at få et tilbud fra BetterHome ordningen og fra årsskiftet bliver håndværkerfradraget endnu mere grønt og tilgodeser nu primært aktiviteter, der har til formål at isolere din bolig bedre og gøre den mere bæredygtig på sigt.

Læs mere om BetterHome her