Undgå kondens med Velux dampspærre

Tag en snak med Egerbyg, som hjælper dig til en optimal ovenlys-løsning, der forbedrer dit indeklima og minimerer risikoen for fugtgener.

Send os gerne billeder, en skitse med mål og en beskrivelse af dit projekt/dine udfordringer på mail – vi vender hurtigt tilbage til en snak om dit byggeprojekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Direkte kontakt med udførende håndværker ifb planlægning, nøgleadgang osv. fungerer perfekt.

  Intet negativt at sige om kvalitet og oprydning.

  - Marc, København Ø

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg. Alle er smilende, høflige, hjælpsomme og udfører deres arbejde med engagement og præcision.

  - Susan, Vallensbæk Strand

 • jeg har benyttet mig af firmaet flere gange og har altid fået topkvalitet og fantastisk service. specielt har jeg fået uvurderlig rådgivning og information løbende i processen.

  - Kirsten Holmboe, Vanløse

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Nye ovenlysvinduer?

Med Velux ovenlysvinduer er det nemt at undgå kondens, der fører til fugtgener og forringelser af indeklimaet i din bolig.

Kondensgenerne minimeres bl.a med dampspærrekraven, som er en del af den samlede løsning.

Dampspærrekraven fungerer ved at forhindre, at den varme luft inde i boligen trænger ud i tagkonstruktionen, hvor den som følge af det koldere miljø vil kondensere med risiko for fugtgener.

Et samlet ovenlys-kit fra Velux

Når du vælger Velux har du mulighed for at købe et komplet ovenlysvindue, der kan sammenlignes med et samlesæt bestående af elementer som fx inddækning, undertagskrave og dampspærrekrave.

Dette er dele af et helt kit, ser sikrer dig, at der ikke opstår fx kondens og fugt i forbindelse med dine ovenlysvinduer. Elementerne er alle tilpasset vinduets præcise dimensioner, så der ikke opstår utætheder.

Egerbyg giver mere lys med Velux

Hvis du mangler mere lys i boligen, kan ovenlysprodukterne fra Velux være den perfekte mulighed for dig.

Med en bred vifte af gennemtestede produkter, der er kendt for at skabe spændende løsninger til din indretning og Egerbyg som dagslysrådgiver og specialist i produktporteføljen, er du på rette vej.

Hos Velux er kvaliteten i absolut topklasse og kendetegnet ved, at der er tænkt over detaljerne.

Ny fladtagsløsning

De fleste tænker på tagvinduer, når snakken falder på ovenlys, men ovenlysløsningerne fra Velux rummer langt flere muligheder. Har du fladt tag, kan du lukke mere lys ind i boligen med den traditionelle kuppel eller de nye fladtagsløsninger, der integreres i det flade tag på en enkel og elegant måde.

Eventuelt tjek de forskellige Velux-løsninger til renovering her