Brædder og rørpuds i gamle huse og etageejendomme

Er du den lykkelige ejer af et hus eller en lejlighed fra mellem år 1850 eller 1900?
Så står du måske og mangler en kvalificeret tømrer til renovering af beskadigede vægge i brædder og rørpuds, trapper eller trækonstruktioner?

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning.

  - Ulla Barfod - Ballerup

 • Alt udført som ønsket. Super resultat.

  - Lene - Valby

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Der var engang – vægge i rørpuds…

Indvendige vægge af brædder og rørpuds ses stadig i huse og etageejendomme, der er opført i perioden omkring 1850-1900.

Er du den lykkelige ejer af et hus eller en lejlighed fra denne periode, står du måske og mangler en kvalificeret tømrer til renovering af beskadigede vægge i brædder og rørpuds, trapper eller trækonstruktioner, der trænger til en kærlig hånd.

Udfyld formularen og få en af de bedste spillere indenfor renovering på banen.

Rørpuds og brædder erstattes af gipsvægge

Egerbyg er eksperter i renovering af ældre huse og har stor erfaring i at arbejde med netop denne type vægge. Fælles for dem er, at de ikke er bærende og i de fleste tilfælde bliver de revet ned eller erstattet med nye gipsvægge.

Dette skyldes, at du nemmere kan indrette boligen efterfølgende, da det er vanskeligt at hænge tunge møbler eller elementer til køkken/bad op på en væg af brædder og rørpuds.

Med gipsvægge får du mere fleksibilitet og frihed til at indrette, som du vil og derfor rives de gamle vægge oftest ned.

Reparation af rørpuds

I de tilfælde hvor du ønsker at reparere skader på de gamle bræddevægge sker dette ved, at der pudses på ny, fuldspartles og afsluttes med opsætning af filt.

Filten har den funktion, at det holder sammen på pudslaget, hvis det revner, ligesom den skjuler revnerne. Ved større sætningsskader risikerer du dog, at filten også revner.

Når du har sat filt op, kan du male væggen med almindelig maling.

Egerbyg giver nyt liv til gamle bygninger

Når du beslutter dig for at renovere en bolig af ældre dato, er det altid forbundet med en vis usikkerhed.

Det kan være vanskeligt at vide, hvad du finder, når tapeter fjernes, vægge rives ned og taget gås efter i sømmene. Under en renovering gemmer sig ofte smukke detaljer eller unikke elementer, som du kan vælge at fremhæve eller bevare, så det bliver din boligs særkende.

Imidlertid får du med Egerbyg en af de mest erfarne aktører indenfor renovering. Derfor kommer vi som regel tæt på den endelige pris, når vi giver dig et overslag.