En isoleringsvæg skaber varme

Når det skal være nemt at efterisolere, anbefaler vi etableringen af en isoleringsvæg.
En isoleringsvæg fylder mindre end traditionel isolering og er nem at etablere.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • Rigtig god og professionel behandling af sagen.
  Vi vender helt sikkert tilbage:-)

  - Jesper Højer - Frederiksberg

 • Håndværkeren, der udførte arbejdet, var omhyggelig, høflig, mødte til den aftalte tid. Alt i alt en positiv oplevelse.

  - Henri Larsen - Brøndby Strand

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er en isoleringsvæg?

En isoleringsvæg er kort fortalt en metode, hvorpå du nemt kan efterisolere fx en ydervæg.
På et skelet af stålprofiler monteres en særlig type gipsplader, der er beklædt med 25 eller 50 mm isolering på bagsiden. Der er tale om en særlig form for komprimeret isolering, der er mere effektivt end den traditionelle form for isolering med bats – selv ved et tyndere lag.

Hvordan fungerer en isoleringsvæg?

Isoleringsvæggen er altså særdeles velegnet, når du vil skabe et effektivt værn mod kolde ydervægge, der er ubehagelige og medfører kuldegener.
Hvis du vælger denne form for efterisolering, behøver du ikke bekymre dig om problemer med fugt. Gipspladerne er nemlig konstrueret således, at de to lag – gips og isolering – er limet sammen med en klæber, der på samme tid fungerer som en effektiv damspærre.

Isoleringsvæg – en brandsikker løsning

Når du vælger denne type isoleringsvæg behøver du ikke engang at tænke på brandfare. Materialerne er nemlig yderst brandsikre og tilmed meget lydisolerende.

Pladerne fås med isolering i flere tykkelser, så du kan vælge mellem hvor isolerende en effekt, du ønsker i din bolig. Tilmed er det nemt at justere størrelserne på selve pladen ved hjælpe af en fintandet sav. Er der brug for at afkorte stolperne, som danner skelettet, kan du bruge en helt almindelig nedstryger.

Kan jeg selv etablere min isoleringsvæg?

Svaret afhænger naturligvis af hvor godt et håndelag, du har, og hvor meget tid du råder over 😉

Det er ikke vanskeligt at sætte en isoleringsvæg op, men der er selvfølgelig udfordringer i forhold til håndteringen af gipspladerne. Dertil kommer, at arbejdet skal udføres med stor præcision i forhold til udskæringer til døre, vinduer etc.
Hvis du vil have et hurtigt overslag på, hvad det koster at få etableret en isoleringsvæg, så send os en mail med billeder, en skitse med mål samt en beskrivelse af opgavens – vi vender hurtigt tilbage med en pris.