Er der er hul i gulvet, hvor væggen før stod?

Hvis du har bygget om, kan der nu være opstået et hul, der hvor væggen før stod.
Du behøver imidlertid ikke at lægge nyt gulv – en udlusning er den hurtigste og nemmeste løsning.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

 • Et vellykket projekt hvor håndværker leverancen levede fuldt op til det tilbudte. ingen overraskelser eller fejl og mangler. Tak for et godt job

  - Poul Vestergaard - Frb

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer. Min oplevelse har været positiv igennem hele forløbet.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer udfører udlusninger som i gamle dage

Udlusning er en metode, hvorpå man skærer ødelagt træ væk og erstatter det med noget nyt. Din tømrer er ekspert i den type klassisk håndværk og laver opgaven til en fornuftig pris.

Udlusninger er en gammel traditionel håndværksmæssig metode, som bruges, når noget træ er ødelagt af f.eks. skadedyr, råd, svamp eller noget andet.

Ved hjælp af specialværktøj skæres det ødelagte træ væk og erstattes med noget nyt sundt træ. Ved en udlusning limes det nye stykke træ ind i f.eks. en dør – eller vinduesramme, bindingsværk-tømmer eller gulve. Når de to stykker træ er tilpasset hinanden slibes overgangen så den bliver så usynlig som mulig. I galleriet på din tømrers hjemmeside kan du se et eksempel på en udlusning som en af vores kompetente medarbejdere har udført på et parketgulv

Udlusninger udføres af din tømrer

Tømrerfirmaet Egerbyg har siden starten i 2007 haft fokus ansvarlighed indenfor byggeri. Det betyder, at vi tilstræber at drive vores forretning med så store miljøhensyn som muligt. Vi vil være ledende indenfor social ansvarlig i tømrerfaget og tager derfor opgaven med lærlinge alvorligt.

Derfor er netop udlusnings-opgaver noget af det, som vi anbefaler f.eks. i forbindelse med gamle vinduer. Vi oplever ofte, at vores kunder spørger, om de skal udskifte de gamle vinduer med nye eller få udført restaureringer af de eksisterende.

Gamle vinduer i kernetræ er fremragende kvalitet

Vores anbefalinger afhænger naturligvis af vinduernes stand, men vi vil gerne være med til at bevare de eksisterende vinduer, de steder, hvor det er muligt.

Det skyldes først og fremmest, at de gamle vinduer i solidt kernetræ er af en glimrende kvalitet, og at man derfor ved at reparere og restaurere – bl.a. ved udlusning – får en kvalitet, som stort set ikke kan fås til en overkommelig pris i dag.

Desuden er det en mere miljø-skånsom løsning at bevare de eksisterende vinduer og evt. lave forsatsvinduer for at højne isoleringseffekten.

Udlusning af vinduer, døre og gulve til en fin pris

Når vi laver udlusnings-opgaver har vi altid vores bedste folk til arbejdet, da det kræver en god fornemmelse for træet og en stor lyst og interesse for de traditionelle teknikker indenfor tømrerfaget.

Bibeholdelse og fortsat træning i de gamle metoder indenfor dansk håndværk er netop en af vores kæpheste, og vi ser det derfor som en del af vores tanker om ansvarlighed at holde fast i de gamle principper, når de er mest effektive – og det sker faktisk oftere end man skulle tro.