Få ørenlyd med Troldtekt lofter

Er du en af de mange boligejere med højt til loftet, en minimalistisk boligindretning og klinker på gulvet? Så har du formodentlig flere gange følt dig en smule generet af lydniveauet i fælles opholdsrum – fx dit køkkenalrum? Med Troldtekt plader til loftet forbedres akustikken mærkbart og skaffer dig en roligere hverdag.

 

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet .

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • De har väret meget hjälpsomme i hele bygningsperiode.

  - Kiran Niaz - FRB. C.

 • Behagelig og hurtig betjening via telefonen, godt arbejde, rare og effektive folk på stedet.

  - Torben Poort Lange - Valby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er Troldtekt lavet af?

Troldtekst er et 100% naturprodukt fremstillet af rødgran fra danske skove, hvor det sikres, at der plantes mere træ end der fældes.

Derudover indgår cement fra Aalborg Portland, som er udvundet fra den danske undergrund.
Produktionen, der foregår i Jylland startede i 1935, foregår på en yderst miljøvenlig måde med respekt for miljø og materialer.

Troldtekt giver dig trivsel

Selvom man blot er en ganske almindelig familie uden de store volumenmæssige udfoldelser, har flere af vores Troldtekt-kunder givet udtryk for den store lettelse det var, da de fik opsat pladerne udenpå deres gipslofter.

Hvis du ligesom dem bor i et moderne hus med masser af hårde overflader i form af store vinduespartier, bordplader i stål, klinker på gulvet og loft til kip, døjer du sikkert med, at ganske almindelige gøremål, småsnak og fx lyden fra bestik og tallerkener tager overhånd og gør jer trætte og småirriterede.

Få en snak med os hos Egerbyg om, hvordan I kan forbedre trivslen og det generelle indeklima med troldtekt-plader

Giv indeklimaet et løft med troldtekt

Et dæmpet støjniveau hører med til et godt indeklima, men derudover er loftspladerne i troldtekt yderst velegnede til omgivelser, hvor der er problemer med allergi.

Pladerne er indeklima-mærkede i bedste kategori og kendt for at afgive ganske små – og langt under grænseværdierne – mængder af gasser, kemikalier og partikler.

Der er altså på alle måder tale om et allergi- og miljøvenligt produkt, der også i forbindelse med bortskaffelse, lever op til moderne krav til bæredygtighed og cradle-to-cradle principper.

Send os lidt fakta – så vender vi tilbage med en hurtig pris

Ønsker du et bud på, hvad det vil koste at få opsat troldtekt pladerne, så send os billeder af lofterne/lokalerne, en skitse med mål og en beskrivelse.

Herefter vurderer vi sagen og kommer med et overslag.