Overvejer du træloft med profilbrædder?

Profilbrædder på loftet kan være en smuk og velegnet løsning i f.eks. et sommerhus eller et baderum.
Der er dog visse begrænsninger på, hvor du må montere profilbrædder.
Bor du f.eks. i en etageejendom, er det på grund af brandfare ikke tilladt at anvende profilbrædder som loft- eller vægbeklædning.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

 • Alt forløb godt og efter aftale. Kan anbefale firmaet.

  - Hans-Henrik Lund - Frederiksberg

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Mørke trælofter fortjener hvid maling

Trælofter var især populære i de klassiske parcelhuse fra 60’erne og 70’erne, men de mørke lofter virker i dag noget oldschool.

Imidlertid kan en god gang hvid maling hjælpe med at lysne et mørkt træloft og dermed forandre helhedsindtrykket til et noget lettere og nordisk look. Hvid maling kan altså være et billigere og noget nemmere alternativ til et helt nyt loft.

Hvid lakerede profilbrædder til loftet

I moderne byggeri er de tidligere så populære profilbrædder mere sjældne og anvendes i dag primært i sommerhusbyggerier.

Her er det ofte en hvidlakeret udgave, der bruges, da det er med til at fremhæve den landlige æstetik og hygge, som mange forbinder med ferietiden i sommerhuset. Særligt i store åbne rum kan de hvidlakerede profilbrædder give et flot modspil til de glatte og enkle hvide vægge.

Vær opmærksom på kvaliteten

Hvis du tilbydes profilbrædder til loftet, der er meget billige kan det skyldes at træets kvalitet er tvivlsom.

Tjek, om der er mange knaster i træet. Er det tilfældet, skal du overveje en lidt dyrere kvalitet, da knasterne efterhånden som de tørrer, har en tendens til at falde ud. Derved får du huller i loftet, ligesom brædderne har en større risiko for at brække på de steder, hvor knasterne er faldet ud.

Egerbyg sætter hurtigt dit bræddeloft op

Opsætning af et bræddeloft er i sig selv ikke så svært. Udfordringen består i at få loftet helt lige og dette gøres ved at starte monteringen midt på loftet.

Derved undgår du at eventuelle skævheder ”følger med” over hele loftet, hvis du er uheldig. Inden du starter monteringen skal du have lagt en dampspærre på loftets spær.

Hvis Egerbyg skal hjælpe dig med at få styr på loftet, så send os et billede, en målfast skitse samt en beskrivelse af arbejdets omfang – så kvitterer vi med et hurtigt tilbud.