Tømrerfirma og snedkerfirma Valby

Har du brug for et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, så er Egerbyg altid et sikkert og godt valg. Egerbyg er et særdeles ansvarligt tømrerfirma, som gør meget ud af at inddrage deres kunder under arbejdsprocessen. Dette sikrer, at du som kunde i sidste ende også vil være mere tilfreds med det endelige arbejde, da det i højere grad afspejler, hvordan du gerne ville have, at dit hus skulle se ud.

Egerbygs værdigrundlag

En af de gode grunde til at vælge Egerbyg som dit tømrerfirma og snedkerfirma i Valby er, at Egerbyg er et på alle måder ansvarligt firma. Egerbyg er i denne forbindelse drevet af fem værdier, som virksomheden og dets ansatte tager udgangspunkt i for alt, hvad de gør: Bæredygtighed, social ansvarlighed, åbenhed, pålidelighed og faglighed.

Egerbyg er i denne forbindelse et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, som inddrager deres kunder i alle skridt i byggeprocessen. Dette sikrer, at kunden får det, som han vil have det, og at kunden bevarer så god en kontrol med forløbet som muligt.

Speciale indenfor tømrer- og snedkerarbejde

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, som spænder meget bredt. Egerbyg kan således udføre en lang række forskellige tømrer- og snedkeropgaver, uanset hvor store eller små de måtte være.

Derudover er Egerbyg et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, som også kan en masse andre ting udover at arbejde med træ. Blandt disse ekstra kompetenceområder kan for eksempel nævnes: Murer- og malerarbejde, VVS-arbejde, arbejde med elektriske applikationer og udbedring af forsikringsskader.

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Kvalitetssikring

En af grundene til at vælge Egerbyg, som dit tømrerfirma og snedkerfirma i Valby er, at de ikke bare er dygtige, men også er ansvarlige. Egerbyg gør i denne forbindelse et meget stort nummer ud af, at kvalitetssikre alt deres arbejde. Høj faglighed, dygtige og glade medarbejde og effektiv byggestyring er her nogle af nøgleordene bag, hvorfor Egerbyg er sådan et succesfuldt tømrerfirma og snedkerfirma i Valby.

En af måderne, som Egerbyg sikrer sin kvalitetsstyring, er ved hjælp af en såkaldt kvalitetsmappe. Denne mappe sikrer, at alle håndværkere er bevidste om, hvad der forventes af dem i forbindelse med det aktuelle byggeprojekt. Samtidig så giver denne kvalitetsmappe også dig som kunde et redskab, som du kan bruge til at tjekke håndværkernes arbejde med.

Udover kvalitetssikringen af det fysiske tømrerarbejde, så går Egerbyg også videre ved at fokusere på kvalitet i en bredere forstand. Dette gør de ved at sikre, at deres medarbejdere har gode og sikre arbejdsforhold og ved kun at benytte bæredygtige materialer.

Derudover stiller Egerbyg høje krav om, at deres samarbejdspartnere og underleverandører har det samme stærke moralkodeks som Egerbyg selv. Alle disse forhold gør Egerbyg til et sikkert og ikke mindst trygt valg, når du skal ud og have fundet et tømrerfirma til dit næste byggeprojekt