Tømrerfirma og snedkerfirma  Østerbro

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som kan udføre en lang række forskellige opgaver. Egerbyg kan i denne forbindelse både udføre de helt små tømreropgaver såvel som de større og mere ressourcekrævende projekter. Samtidig er Egerbyg et meget ansvarligt tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som altid gør et ekstra nummer ud af at gøre deres kunder tilfredse.

Profil, værdier og etik

Der er mange gode grunde til at vælge Egerbyg, når man skal have fundet et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro. En af de bedste ting ved Egerbyg er i denne forbindelse firmaet profil.

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som vægter ansvarlighed ekstremt højt. Denne ansvarlighed dækker her alle dele af Egerbygs virke: Både overfor kunderne såvel som overfor Egerbygs ansatte og miljøet. Dette afspejles blandt andet i, at Egerbyg mindsker ressourcespild mindst muligt, benytter bæredygtige materialer og kun anvender sparringspartnere og underleverandører med de samme høje standarder, som Egerbyg selv har.

I tillæg til sin ansvarlighed og sin etiske profil, så er Egerbyg også et særdeles kompetent tømrerfirma. Egerbyg benytter sig her kun af betroede medarbejdere, som gør en stor indsats for at kvalitetssikre deres arbejde. Derudover forsøger Egerbyg altid at inddrage kunderne så meget som muligt i byggeprocessen.

Tømrer- og snedkerarbejde

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som kan udføre en lang række forskellige opgaver. Dette gælder lige fra små tømreropgaver med vinduer, døre, gulv og vægge og til større projekter med en ny terrasse, carport, tilbygninger eller renovering af bindingsværkshuse.

Derudover er Egerbyg også meget dygtige indenfor snedkerarbejde, hvor de naturligvis kun benyttet sig af bæredygtige materialer. Tag i denne forbindelse kontakt til dette dygtige og ansvarlige tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig.

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Lær mere om Egerbyg

Som beskrevet ovenfor, så er Egerbyg et pålideligt valg, når du skal ud og have fundet et nyt tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro. Vil du gerne lære mere om Egerbyg, så kan du besøge deres gode og meget informative hjemmeside.

På Egerbygs hjemmeside kan du lære mere om de forskellige fagområder, som Egerbyg specialiserer sig inden for. Derudover kan du på deres hjemmeside også læse mere om, hvilke projekter Egerbyg har arbejdet med tidligere. Ligeledes kan du på hjemmesiden læse portrætter af Egerbygs håndværkere for derigennem at få en fornemmelse af, hvem som skal komme og arbejde på dit hus.

Slutteligt så kan du naturligvis også på Egerbygs hjemmeside finde forskellige former for kontaktinformationer. Egerbyg er i denne forbindelse beliggende på Høffdingsvej 34 i Valby med kontortid fra 7 til 15:30 på alle hverdage. I dette tidsrum kan Egerbyg kontaktes telefonisk eller ved personligt fremmøde. Derudover kan du naturligvis også altid sende Egerbyg en email eller en fax