Tjept tømrerarbejde uden kompromiser

Når vi arbejder hos dig, er din bolig det vigtigste for os – hvad enten du skal have nyt tag, renoveret vinduer eller skiftet gulvet i køkkenet.
Når du vælger Egerbyg vælger du et tømrerfirma med holdninger til miljø, social ansvarlighed og ikke mindst – din bolig!

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Tømrerarbejde til en fair pris

Mangler du en kompetent og troværdig tømrer, der klarer alle former for tømrerarbejde, skal du ikke lede længere. Vi leverer tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø og pris.

Når du har brug for en tømrer, der er mand for at løse dine opgaver inden for tømrerområdet, så er tømrerfirmaet Egerbyg blandt de bedste kort på hånden.

Vi har siden 2007 været i gang som tømrervirksomhed og har i den tid udført mange forskelligartede opgaver indenfor faget.

Vi har arbejdet for både private, offentlige og erhvervskunder, som alle har været glade og tilfredse for vores indsats og den pris, de har skullet betale for opgaverne. Det har betydet, at din tømrer den dag i dag har en række faste og tilbagevendende kunder, som vi løbende arbejder for.

Vi leverer tømrerarbejde med ansvar

Social ansvarlighed har altid været vigtigt for din tømrer.

Derfor gør vi os umage med at finde de mest hensigtsmæssige arbejdsmetoder inden for tømrerfaget. Dette inkluderer eksempelvis støvvægge, der sikrer at du kan være i resten af dit hjem, når vi laver opgaver i mindre områder af dit hjem.
En indsats, som har medført, at vi i 2014 var nomineret til en CSR Award for vores arbejde her.

Vi klarer alle former for tømrerarbejde

Det er altid en fornøjelse at komme ud til tilfredse kunder, der er glade for det tømrerarbejde, vi har lavet. Det er alle typer af opgaver inden for renovering, der er vores speciale – Læs for eksempel om isolering af brystninger og brugen af perlestaf – og vi har gennem tiden lavet mange tage, som vi både har repareret og udskiftet.

Derudover laver vi også mange udskiftninger af vinduer, hvor vi er kendte for at være gode til at samarbejde med andels- og ejerforeninger. Derudover laver vi også sideopgaver i samme boldgade – heriblandt sålbænke. Vi sørger altid for at tage hensyn til de folk, der bor i de boliger, vi arbejder i og det resulterer i et fint samarbejde med gensidig hensyn.

Selvom vi har en fast kreds af kunder, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig og den opgave, du gerne vil have løst. Lad os derfor snakke sammen om omfang, tid og pris.

Igennem tømrerarbejdet kommer vi gerne til at lave mange forskellige ting. Vi vil dog i mange tilfælde også bede om hjælp udefra, hvilket vi har en længere række samarbejdspartnere til. Disse arbejder eksempelvis intensivt med VVS, Blikkenslageri og meget andet.

En god pris for godt tømrerarbejde

Et af de håndgribelige beviser på, at vi har en række kunder, der har været glade for vores arbejder er, at vi tre år i træk, har været nomineret til prisen som årets håndværker på hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk, som er et website, hvor folk kan gå ind og kommentere og vurdere håndværkeres indsats i forhold til en række parametre som kvalitet, pris og kommunikation.

En gang årligt uddeler folkene bag en pris, hvor de håndværkere med de bedste bedømmelser, bliver nomineret. Denne pris vandt vi så i 2015. I 2016 er vi igen finalister, som vi var det i 2013 og 2014.

Tømreren kan redde din bolig.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er problemer med din bolig der skal meldes til forsikringen, så få fat i Egerbyg med det samme. Din tømrer kan lynhurtigt fortælle dig hvad der er galt, og hvad du bør få indmeldt. Læs eventuelt vores side om forsikringsskader og konsekvenserne af ikke at få fixet sætningsskader i tide.

Læs desuden meget mere om Egerbyg generelt på vores forside for private.