Tømrer Virum

Har du brug for en kompetent og serviceorienteret tømrer i Virum, så tag kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en af Danmarks bedste håndværkervirksomheder med et særligt fokus på kundetilfredshed. Dette sker først og fremmest gennem en meget høj kvalitet af selve tømrerarbejdet og for det andet gennem inddragelse af kunden i designprocessen så meget som muligt.

En pålidelig tømrer i Virum

En af de gode grunde til at indgå i et samarbejde med Egerbyg A/S er, at Egerbyg er en usædvanlig pålidelig samarbejdspartner. Egerbyg er i denne forbindelse kendt som en tømrer Virum med et udpræget fokus på håndværksmæssig kvalitet og på at lytte til og så vidt muligt forsøge at indfri alle kundens ønsker i forbindelse med byggeprojektet.

Derudover er Egerbyg også en håndværkervirksomhed med en meget stærk social profil, hvilket blandt andet ses i virksomhedens fokus på bæredygtigt byggeri og social ansvarlighed.

Dette afspejles blandt andet i følgende fem værdier, som danner udgangspunkt for alt Egerbygs arbejde på kontoret såvel som ude på byggepladsen: Åbenhed, pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Specialeområder

Egerbyg A/S dækker en bred vifte af både offentlige og private kunder overalt i København og på resten af Sjælland og Møn. Hos disse er Egerbyg A/S kendt som en særdeles alsidig tømrer Virum med kompetencer indenfor en bred vifte af områder.

Disse kompetencer ligger i særdeleshed indenfor tømrergerningen. Derudover så har Egerbygs tømrere også stærke kompetencer indenfor VVS-arbejde, elektriske installationer, snedkeri af møblement, maler- og murerarbejde.

Endelig så kan du også få hjælp af Egerbyg indenfor diverse specialiserede områder. Blandt nogle af disse områder kan her for eksempel nævnes: Udbedring af forsikringsskader, energiforbedringer, bindingsværkshuse, renoveringsopgaver og meget, meget mere.

Håndværkere, udført arbejde og kontaktinformationer

Skulle du være interesseret i at lære mere omkring denne særdeles servicemindede tømrer Virum, så kan du med fordel besøge Egerbygs informative hjemmeside. Her kan du blandt andet læse små portrætter af virksomhedens ansatte, så du har en bedre ide om, hvem der eventuelt vil komme ud og hjælpe dig.

Derudover kan du på hjemmesiden lære mere om Egerbygs etiske profil, kompetenceområder såvel som hvilke offentlige og private kunder Egerbyg tidligere har arbejdet med.

Slutteligt kan du på hjemmesiden lære mere om, hvordan du kan komme i kontakt med denne professionelle tømrer i Virum. Egerbyg kan i denne sammenhæng kontaktes både via email, fax, telefon og personligt fremmøde og har daglige kontortider fra 7 til 15:30 fra mandag til fredag.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.