Tømrer Vanløse

Har du fået et tømrerprojekt på hænderne, og er du på udkig efter en tømrer i Vanløse? Hvis det er den situation, som du er havnet i, så er Egerbyg A/S altid et sikkert valg med maksimal tryghed. Egerbyg dækker en bred kundekreds overalt på Sjælland og Møn og har et særligt fokus på kvalitet, kundetilfredshed, tryghed samt bæredygtigt byggeri.

Kvalitet og bæredygtigt byggeri

En af de ting, som kendetegner Egerbyg er, at de har et udpræget fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Egerbyg benytter sig i denne forbindelse kun af gode materialer og erfarne håndværkere for derigennem at sikre, at der ikke kan sættes en finger på den håndværksmæssige standard af Egerbygs arbejde. Derudover er Egerbyg en tømrer i Vanløse, som i langt højere grad end andre håndværkervirksomheder forsøger at inddrage kunderne i design- og beslutningsprocessen for at sikre, at der tages hånd om og højde for kundens interesser.

Endelig er Egerbyg også et af Danmarks markedsførende byggefirmaer indenfor bæredygtigt byggeri. Dette forsøger Egerbyg blandt andet at opnå gennem bæredygtige materialer, et sikkert arbejdsmiljø og energibesparende arbejdsprocesser.

En alsidig tømrer

Blandt sin brede kundekreds er Egerbyg kendt som en aldeles alsidig tømrer Vanløse med stærke kompetencer indenfor alle dele af tømrergerningen.

Således, uanset om du skal have lagt nyt gulv eller lavet en kvist, carport, køkken eller en ny terrasse, så er det noget, som Egerbygs dygtige medarbejdere kan udføre for dig. Derudover er Egerbyg en tømrer Vanløse, som også har mere specialiserede kompetencer indenfor områder såsom restaurering af bindingsværk, isoleringsopgaver, opsætning af tilbygninger og lignende.

Kompetencer udover tømrerarbejde

Udover blot at være en tømrervirksomhed, så har denne dygtige og servicemindede tømrer Vanløse også kompetencer indenfor en lang række andre områder.

Fordelen ved dette er, at du som kunde kan få udført alle dine byggerelaterede opgaver hos en og samme håndværker. Dette vil give et smukkere og mere sammenhængende design samtidig med, at det vil spare dig tid, energi, kræfter og sidste ende også penge.

Udover tømrergerningen, så kan Egerbygs hjælpsomme ansatte også assistere med murerarbejde, maling, snedkeri, VVS-arbejde samt elektriske installationer. Derudover har denne meget professionelle tømrer i Vanløse også specielle kompetencer indenfor energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og større og mindre renovationsopgaver.

Endelig så kan du også indgå i et serviceabonnement med Egerbyg, hvor firmaets ansatte sørger for løbende at vedligeholde og holde opsyn med din ejendom. Dette kan især værerelevant, hvis du administrerer andelsboliger, ejerforeninger og andre større bygninger og ejendomskomplekser.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.