Tømrer Vallensbæk

Står du og mangler en tømrer i Vallensbæk, så er Egerbyg A/S altid et sikkert og godt valg. Egerbyg er et særdeles professionelt håndværkerfirma, som specialiserer sig indenfor bæredygtigt byggeri. Derudover lægger Egerbyg stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed og på at give kunden en så tryg og behagelig oplevelse som muligt i forbindelse med byggeprocessen.

Kvalitet og kundetilfredshed

En af de ting, som får Egerbyg A/S til at skille sig ud fra deres konkurrenter, er det usædvanligt høje fokus, som denne tømrer i Vallensbæk har på kundetilfredshed.

Denne tilfredshed søger Egerbyg at opnå først og fremmest ved, at den håndværksmæssige kvalitet er upåklagelig. Derudover forsøger Egerbyg altid at inddrage deres kunder i designfasen, så Egerbyg er sikker på, at det endelige produkt tilsvarer kundens ønsker.

I tillæg til deres stærke kundefokus, så er Egerbyg også en ualmindelig etisk tømrerforretning med et stærk fokus på sit sociale ansvar. Dette afspejles i de følgende fem værdier, som alle i Egerbyg tager udgangsunkt i: Pålidelighed, troværdighed, åbenhed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Særlige styrkeområder

Egerbyg er blandt deres brede kundekreds overalt på Sjælland og Møn kendt som en særdeles versatil tømrer Vallensbæk med kompetencer indenfor en bred vifte af områder.

De fleste af disse kompetencer ligger naturligvis i forbindelse med tømrerarbejde, hvor Egerbyg kan hjælpe med både store og små projekter. Således, uanset om du vil have et nyt køkken, en ny terrasse, have repareret dit loft eller bare udskiftet en vindue eller en dør, så er det noget, som Egerbygs hjælpsomme ansatte kan assistere med.

Derudover er Egerbyg også en tømrer Vallensbæk med særlige kompetencer indenfor muring, maling, snedkeri, VVS og elektriske installationer. Endelig kan du også få hjælp af Egerbyg indenfor mere specialiserede områder såsom restaurering, bindingsværkshuse, udbedring af forsikringsskader samt energiforbedringer af din ejendom.

Mere information

Er du interesseret i at lære mere omkring denne særdeles professionelle og kompetente tømrer Vallensbæk, så kan du med fordel besøge virksomheden righoldige og informative hjemmeisde. Her kan du lære mere omkring Egerbygs profil, kompetenceområder og hvilke kunder de tidligere har betjent.

Derudover kan du på hjemmesiden lære mere omkring Egerbygs samarbejdspartnere såvel som læse små miniportrætter af virksomhedens ansatte – alt sammen for at øge trygheden ved at indgå i et samarbejde med Egerbyg. Slutteligt kan du på hjemmesiden også læse mere omkring, hvordan du kan komme i kontakt med dennne pålidelige tømrer i Vallensbæk enten via telefon, fax, email eller personligt fremmøde.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.