Tømrer Valby

Vil du gerne have optimal tryghed i dit forestående byggeprojekt, så er Egerbyg A/S en tømrer i Valby, som du trygt kan få udført dit arbejde hos. Egerbyg A/S er en både kompetent og pålidelig tømrer i Valby med et meget stort fokus på at tjene deres kunders interesse.

Dette sker først og fremmest gennem en stor faglighed og en nær kundekontakt. Derudover er Egerbyg et meget ansvarligt tømrerfirma, der gør meget for at sikre, at den miljømæssige belastning af dit byggeprojekt holdes på et absolut minimum.

Egerbyg er din ansvarlige tømrer i Valby

Egerbyg er en tømrer i Valby, som skiller sig ud fra andre tømrerforretninger ved at have en meget stærk ansvarlig profil. Denne ansvarlighed dækker alle dele af firmaet og gælder både Egerbygs ansvar overfor deres kunder såvel som overfor miljøet og deres ansatte.

Egerbyg tager i denne forbindelse udgangspunkt i deres arbejde udfra følgende fem værdier: Pålidelighed, faglighed, bæredygtighed, social ansvarlighed og åbenhed.

Samtidig så har Egerbyg, hvilket er meget unikt for danske tømrerfirmaer, også tilsluttet sig FNs Global Compact. Gennem denne tilslutning har Egerbyg forpligtet sig til at inkorporere følgende områder i deres daglige arbejdsgange: Arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, klima og anti-korruption.

Høj faglighed

Den anden grund til at vælge Egerbyg som din lokale tømrer i Valby er naturligvis også den store grad af professionalisme, som kendetegner dette firma.

Egerbyg er således en tømrer i Valby, som lægger endog meget stor vægt på at tjene deres kunders interesser og opfylde kundens ønsker omkring det forestående byggeprojekt. Derudover anvender Egerbyg kun betroede og meget dygtige medarbejdere, når de skal have udført diverse byggeprojekter for deres kunder. Dette gør, at du altid kan være sikker på et godt resultat, når du indleder et samarbejde omkring et byggeprojekt med Egerbyg.

Nær kundekontakt

Endelig så er det også vigtigt at pointere, at Egerbyg er en tømrer i Valby, som er kendetegnet ved en tæt og kontinuerlig kundekontakt. Denne kundekontakt er til stede fra start til slut i byggeprocessen og er med til at sikre, at det endelige produkt også er, som du oprindeligt havde forestillet dig.

Dialogen med kunden starter med at Egerbyg kommer ud og besigtiger dit byggeprojekt. Herefter vil du sammen med Egerbyg udarbejde en detaljeret plan for, hvordan byggeprocessen skal foreløbe. Dette foregår i en atmosfære af fuld gennemsigtighed – både mht. proces, tid og omkostninger – for at sikre, at kunden har et godt overblik over forløbet.

Under selve arbejdsprocessen så vil Egerbyg fortsætte sin nære kontakt med kunden, så at kunden er informeret om fremskridt og eventuelt kan foretage diverse små justeringer undervejs.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.