Tømrer Værløse

Leder du efter en både professionel og troværdig tømrer i Vanløse, så er Egerbyg A/S altid en sikker løsning. Egerbyg A/S er kendt som en af landets måske bedste tømrerforretninger med et særligt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Derudover skiller Egerbyg sig ud fra de fleste andre danske tømrerforretninger ved at have en meget skarp etisk profil med speciel opmærksomhed på bæredygtigt byggeri.

Professionel og etisk tømrer i Værløse

Egerbyg er blandt deres brede kundekreds overalt på Sjælland og Møn kendt som en af Danmarks måske allerbedste håndværkervirksomheder.

Dette hænger i denne forbindelse især sammen med Egerbygs udprægede fokus på professionalisme, kvalitet og kundetilfredshed. Dette søger denne servicemindede tømrer Værløse især at opnå ved upåklagelig håndværksmæssig kvalitet og på at inddrage kunden og hans/hendes ønsker så meget som muligt i design- og byggefasen.

Derudover er Egerbyg også en særdeles etisk tømrer Værløse med et stort fokus på social ansvarlighed og på at være en af Danmarks bedste tømrerfirmaer indenfor bæredygtigt byggeri.

Særlige kompetenceområder

Egerbyg er blandt deres private og offentlige kunder kendt som en særdeles alsidig håndværker. Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer i Værløse, som kan tage hånd om stort set alle slags håndværkeropgaver, uanset hvor store eller små de måtte være.

Derudover så har Egerbyg også særlige kompetencer indenfor en række områder, som ligger udenfor håndværkergerningen. Dette er en fordel for dig som kunde i og med, at du kan få udført alle byggeopgaver  hos det samme firma.

Egerbyg kan i denne forbindelse udover håndværkerarbejde også være behjælpelig med VVS, snedkeri, muring, maling og elektriske installationer. Derudover har Egerbyg også særlige kompetencer indenfor specialiserede områder såsom renovering, bindingsværk, energiforbedringer og udbedring af forsikringsskader.

Tryghed

Udover at være en særligt kompetent tømrer Værløse, så er Egerbyg også en håndværkervirksomhed, som prioriterer at give deres kunder den størst mulige grad af tryghed.

Dette forsøger Egerbyg blandt andet at sikre gennem kompetente medarbejdere og et udpræget fokus på kvalitet af det udførte arbejde. Derudover vil der være en 3-årig og 10-årig garanti på eventuelle fejl i forbindelse med synlige eller skjulte skader.

Slutteligt arbejder denne meget pålidelige tømrer i Værløse kun sammen med andre firmaer, som deler Egerbygs fokus på professionalisme, kundetryghed og social ansvarlighed. Disse og lignende forhold er med til at sikre, at dit samarbejde med Egerbyg er så gnidningsfrit og så trygt som muligt, og at kvaliteten og udseendet af det færdige byggeprojekt lever op til dine oprindelige ideer og ønsker.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.