Tømrer Søllerød

Er du på udkig efter en kompetent og servicemindet tømrer i Søllerød, så er Egerbyg A/S altid et godt og sikkert valg. Egerbyg er blandt deres brede kundekreds i København og på resten af Sjælland og Møn kendt som en af Danmarks måske bedste og troværdige håndværkere. Egerbyg har i denne forbindelse et højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed og er derudover respekteret som en førende danske håndværker indenfor bæredygtigt byggeri.

Kundetilfredshed og bæredygtigt byggeri

En af grundene til at arbejde med Egerbyg er, at denne tømrer i Søllerød på en række vigtige områder skiller sig markant ud fra sine andre konkurrenter i København og på resten af Sjælland og Møn.

Egerbyg er i denne forbindelse først og fremmest en tømrer Søllerød med et usædvanligt højt fokus på kvalitet, tryghed og kundetilfredshed. Disse værdier forsøger Egerbyg at opnå gennem et højt fokus på håndværksmæssig kvalitet og på at inddrage kunden så meget som muligt i designfasen af byggeprojekter.

Dertil er Egerbyg også en tømrer Søllerød med en meget markant etisk profil og et fokus på værdier såsom social ansvarlighed og bæredygtigt byggeri. Disse værdier forsøger Egerbyg at indfri gennem et fokus på et sikkert arbejdsmiljø, energisparende arbejdsprocesser, miljøvenlige materialer og underleverandører og samarbejdspartnere med samme værdisæt som Egerbyg.

Specialer

En af de væsentligste grunde til at arbejde med Egerbyg er, at denne tømrer i Søllerød har en bred vifte af kompetencer indenfor områder både indenfor og udenfor tømrergerningen. Dette betyder, at du kan få udført alt dit arbejde hos én og samme håndværker, hvilket vil spare tid, energi og i sidste ende også penge.

Egerbygs spidskompetencer ligger i denne forbindelse især indenfor håndværkerfaget. Derudover kan Egerbygs venlige og kompetente ansatte også assistere med blandt andet mureropgaver, maling, snedkeri, VVS-arbejde og elektriske installationer.

Garanti

I tillæg til Egerbygs håndværkermæssige kompetencer, så skiller denne servicemindede tømrer Søllerød sig ud fra de fleste andre tømrere ved at have et meget højt fokus på kundetryghed. Dette forsøger Egerbyg blandt andet at opnå gennem et højt fokus på kvalitet og på kun at benytte underleverandører, som deler Egerbygs særdeles etiske og professionelle profil.

Derudover har Egerbyg en speciel garantiordning med garanti på synlige skader på op til 3 år efter udført arbejde. I tillæg til dette, så vil du også have fuld garanti i forbindelse med mere usynlige skader, som kunden ofte ikke vil kunne få øje på med det samme, i op til 10 år efter, at du har samarbejdet med Egerbyg omkring et byggeprojekt.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.