Tømrer Rødovre

Bor du i Rødovre, og står du med et vigtigt byggeprojekt på hænderne, som du skal have udført indenfor den nærmeste fremtid? I så fald, så kan du kontakte det lokale tømrerfirma Egerbyg A/S.

Egerbyg A/S er i denne forbindelse en yderst pålidelig tømrer i Rødovre, som kan udføre stort set alle slags tømreropgaver. Samtidig så er Egerbyg hos deres kunder også kendt som en meget servicemindet tømrerforretning, som gør en ekstra tand ud af at give kunderne, hvad de ønsker.

Er Rødovre ikke din by? – Egerbyg holder det samme høje niveau lige meget hvor de har projekter. De er også et tømrerfirma i Hvidovre og udfører tømrerarbejde i Brøndby.

Egerbyg A/S er det sikre valg

Skal du ud og have fundet en dygtig, men også pålidelig tømrer i Rødovre, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg. Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer i Rødovre, som har en bred og varieret kundekreds, men som hos alle er kendt for deres meget høje niveau af faglighed og seriøsitet.

I tillæg til dette, så er Egerbyg også et særdeles ansvarligt firma overfor både deres ansatte og miljøet. Således er sikkerhed på byggepladsen meget vigtig for Egerbyg samtidig med, at Egerbyg så vidt muligt anvender  genbruelige materialer. Derudover bestræber Egerbyg sig også altid på at bruge så få ressourcer som muligt og at undgå unødvendigt spild.

Isolering, vinduer, døre, tage

Egerbyg er en tømrer i Rødovre, som kan udføre både små og store opgaver. Blandt de små opgaver kan du for eksempel få Egerbyg til at renovere eller udskifte vinduer, døre, tage og lofter.

Derudover kan du hos Egerbyg også få hjælp med diverse isoleringsopgaver, hvad enten du har brug for isolering af lofter, tage, vægge eller i dine etageadskillelser.
Carport, køkken, terrasse, bindingsværk og tilbygninger

I tillæg til disse små projekter, så er Egerbyg en tømrer i Rødovre, som også kan udføre en lang række større og mere komplicerede byggeprojekter. For eksempel, så kan du få tømrere fra Egerbyg til at komme ud og bygge dig en ny, flot og funktionel carport.

Opførelsen af en carport er i denne forbindelse et relativt komplekst byggeprojekt, som både kræver godkendelse fra kommunen og viden om ledningsføring, jordbundsforhold og lignende faktorer. Derudover vil de fleste også have tilsluttet el til deres carport, hvilket kræver en håndværker med den rette VVS-uddannelse.

Alle disse opgaver er noget, som du kan få udført af Egerbygs ansatte. Samtidig så er Egerbyg ikke blot i stand til at lave én slags carport, men kan skræddersye mht. udformning og træsort afhængig af, hvad du som kunde er på udkig efter. Med hensyn til administrative forhold, kontakt til kommunen mv., så er det noget, som du enten kan lade Egerbyg håndtere eller selv styre, hvis det er sådan, at du foretrækker det.

I tillæg til en carport, så er Egerbyg en tømrer i Rødovre, som også kan hjælpe dig med en række andre større byggeprojekter såsom køkken, bindingsværk, en ny terrasse eller forskellige former for tilbygninger.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.