Tømrer Rødovre

Er du i behov for hjælp med et byggeprojekt i Rødovre, så tag kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en tømrer i Rødovre, som især er kendt for sit ualmindeligt høje fokus på kundetilfredshed og kvaliteten af det udførte arbejde. Derudover er Egerbyg også en af landets førende tømrere indenfor bæredygtigt byggeri, hvilket gør Egerbyg til det oplagte valg både fra en professionel såvel som en etisk synsvinkel.

Egerbygs mission og værdier

En af de ting, som kendetegner Egerbyg, er, at de er en tømrer i Rødovre med en usædvanlig stor opmærksomhed på på at gøre deres kunder så tilfredse som muligt. Dette sker både gennem at inddrage kunderne så meget som muligt i designprocessen såvel som ved at sikre, at den håndværksmæssige standard er på et upåklageligt niveau.

Derudover er Egerbyg også en særdeles etisk tømrer Rødovre med et særligt fokus på social ansvarlighed og bæredygtigt byggeri. Dette kommer tydeligst til udtryk i firmaets 5 værdier, som alle Egerbygs ansatte tager udgangspunkt i: Åbenhed, faglighed, pålidelighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Fagområder

Egerbyg er blandt deres brede og varierede kundekreds kendt som en servicemindet tømrervirksomhed med kompetencer indenfor en lang række forskellige områder. Dette er en fordel for dig som kunde i og med, at det betyder, at du kan få udført alle dine håndværkeropgave hos én og samme tømrer.

Egerbygs spidskompetencer ligger i denne forbindelse naturligvis indenfor tømrergerningen, hvor denne pålidelige tømrer Rødovre kan hjælpe dig med opgaver af alle arter og størrelser. Således uanset om du skal have bygget en ny terrasse, sat en ny væg op eller bare skiftet en dør, så er det alt sammen noget, som Egerbygs ansatte kan hjælpe med.

Derudover har Egerbyg også kompetencer indenfor andre fagområder såsom VVS-arbejde, elektriske installationer, malerarbejde, muring og snedkeri af møbler.

Tryghed

En af fordelene ved at arbejde sammen med Egerbyg er, at denne meget kompetente tømrer Rødovre i tillæg til deres håndværksmæssige kompetencer også har et meget stort fokus på kundetryghed.

Denne tryghed forsøger Egerbyg først og fremmest at sikre gennem en meget høj kvalitet af det udførte tømrerarbejde. Derudover, hvis du skulle finde nogle fejl og mangler efterfølgende, så har Egerbyg en henholdsvis 3- og 10-årig garantiordning på synlige og skjulte skader.

Derudover så forsøger denne troværdige tømrer i Rødovre at sikre kundetrygheden ved kun at benytte kompetent arbejdskraft og ved kun at samarbejde med andre virksomheder, som deler Egerbygs passion for kundetilfredshed, kvalitet og bæredygtigt byggeri