Tømrer Nordsjælland

Er du på udkig efter en professionel og troværdig tømrer i Nordsjælland, såsom tømrer Søllerød, så kan du med fordel tage kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en etisk tømrerforretning, som blandt deres mange kunder er kendt for at levere håndværkerarbejde af en ualmindelig høj kvalitet. Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med at mure, male, snedkere, udføre VVS-arbejde og lignende arbejdsopgaver udenfor tømrergerningen.

Kvalitet og professionalisme

Når du skal ud og have fat på en tømrer Nordsjælland, så er kvalitet og professionalisme to af de væsentligste årsager til, at du burde vælge Egerbyg.

Egerbyg er i denne forbindelse blandt deres mange kunder først og fremmest kendt for at levere håndværkerløsning på et meget højt niveau. Dette gælder både med hensyn til kvaliteten af selve arbejdet såvel som med at tilfredsstille kundens interesser så meget som muligt.

Derudover er Egerbyg også en særdeles socialt ansvarlig tømrerforretning, som har positioneret sig som en af Danmarks førende byggevirksomheder indenfor socialt byggeri. Dette søger Egerbyg blandt andet at sikre gennem en sikkert arbejdsmiljø, bæredygtige byggematerialer og en begrænsning af unødvendigt ressourespild.

Tømrerprojekter af enhver art

Udover at være en særdeles professionel tømrer i Nordsjælland, så er Egerbyg også kendetegnet ved at have kompetencer indenfor en lang række forskellige tømreropgaver. Dette gør, at du kan få udført alle dine tømrerprojekter hos et og samme firma, hvilket både vil spare dig tid, energi og i sidste ende penge.

Blandt nogle af de projekter, som denne tømrer Nordsjælland kan hjælpe dig med, kan her for eksempel nævnes: Vinduer, døre, tage, lofter, isolering, terrasser, bindingsværk, tilbygninger, carporte, kviste, køkken og meget mere. Egerbyg kan hjælpe med tømrerprojekter af enhver art, hvor ingen opgaver er hverken for små eller for store.

Gennemsigtighed og troværdighed

I tillæg til Egerbygs meget brede palet af kompetencer indenfor tømrergerningen, så er denne professionelle tømrer i Nordsjælland også kendetegnet ved en helt igennem gennemsigtig og troværdig tilgang til deres forhold med deres kunder.

Egerbyg forsøger i denne forbindelse at inddrage deres kunder så meget som muligt i byggeprocessen for at sikre, at det hele bliver, som kunden oprindelig havde tænkt sig det. Derudover benytter Egerbyg sig af kvalitetsmapper, dygtige medarbejdere, gode materialer og en række andre teknikker til at sikre, at kvaliteten af byggeprojektet er så høj som overhovedet muligt.

Endelig vil alt byggearbejde hos denne tømrer Nordsjælland også være omfattet af den såkaldte Byg garanti. Denne garanti sikrer, at dine håndværkere er medlem af Dansk Byggeri, og giver dig som kunde 3 års garanti på synlige fejl og 10 års garanti på usynlige fejl i forbindelse med byggeprojekter udført af Egerbyg.

Kvalitetshåndværk på hele Sjælland og Møn

Egerbyg har ikke kun kunder i Nordsjælland og København. Egerbyg er også deres kompetencer som håndværkerfirma og entreprenør i hele Sjælland. Så har du brug for tømrer i Herlev eller har snedkerbehov andre steder på Sjælland, vil Egerbyg meget gerne høre fra dig!

Kontakt Egerbyg i venstre side, igennem en formular, eller ring via nummeret nederst til venstre.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.