Tømrer Klampenborg

Står du med et byggeprojekt i hænderne, og har du brug for en tømrer i Klampenborg nu og her? Hvis det er den situation, som du er havnet i, så kan du med fordel benytte dig af Egerbyg A/S. Egerbyg A/S dækker hele Sjælland og Møn og er kendt og respekteret som en af Danmarks måske allerbedste tømrere.

Egerbygs værdisæt

En af de ting, som får Egerbyg til at skille sig ud fra sine konkurrenter, er, at denne tømrer i Klampenborg har en usædvanlig skarp etisk profil. Denne profil kommer selvfølgelig tydeligst til udtryk overfor kunderne, hvor denne tømrer Klampenborg har et særligt fokus på kvalitet, tryghed og kundetilfredshed.

Derudover kommer etikken også i spil i forbindelse med Egerbygs fokus på bæredygtigt byggeri. Dette forsøger Egerbyg at håndhæve ved hjælp af bæredygtige materialer, en energivenlig byggeproces og et sikkert, men også spændende og udfordrende arbejdsmiljø for deres ansatte.

Kompetenceområder

Egerbyg er en særdeles versatil tømrer i Klampenborg med kompetencer indenfor en lang række områder både indenfor og udenfor tømrergerningen.

Indenfor tømrergerningen så kan Egerbygs ansatte både hjælpe med små og store projekter. Dette gælder uanset om du skal have skiftet et nyt vindue, lagt nyt gulv ned eller have lavet et nyt køkken, carport, terrasse eller sågar en helt ny tilbygning.

Derudover er denne særdeles professionelle tømrer Klampenborg også i stand til at udføre arbejde på en lang række andre områder. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, malerarbejde, murerarbejde, VVS-projekter, snedkeri og elektriske installationer.

Endelig har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor områder såsom energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og større renovationsprojekter. Endelig kan du også få et serviceabonnement, hvor Egerbygs ansatte kontinuerligt holder øje med og vedligeholder din ejendom.

Tryghed og garanti

Udover sine håndværksmæssige kompetencer, så er Egerbyg en tømrer Klampenborg, som også er kendt og respekteret for at give deres kunder en meget stor grad af tryghed under byggeprocessen. Forhold omkring pris og byggeprojektets kvalitet er ofte kilder til utryghed hos kunden, hvilket Egerbyg imidlertid gør meget for at undgå.

Dette sker først og fremmest gennem et meget stort fokus på kvalitet i det udførte arbejde. Derudover er alt Egerbygs arbejde omfattet af en 3-årig garanti på synlige fejl og en 10-årig garanti på usynlige fejl. Slutteligt benytter Egerbyg sig kun af bæredygtige materialer, har fokus på et sikkert arbejdsmiljø og bruger kun underleverandører med det samme etiske fokus,  som Egerbyg selv har.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.