Tømrer Kastrup

Står du og mangler en tømrer i Kastrup, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg. Egerbyg er en af Danmarks måske bedste håndværkervirksomheder med et særligt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Derudover er Egerbyg også en af Danmarks førende tømrere indenfor bæredygtigt byggeri, hvilket gør, at du trygt kan indgå i et samarbejde med denne professionelle tømrer med samvittigheden i god behold.

Egerbygs profil

Når du står og skal have fundet en tømrer i kastrup, så bør du først og fremmest vælge at samarbejde med Egerbyg pga. denne virksomheds fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer Kastrup, som er kendetegnet ved at gå endog meget langt for at tjene deres kunders interesser. Dette sker især gennem et højt fokus på kvalitet i forbindelse med selve byggeprocessen og det håndværksmæssige arbejde.

Derudover forsøger Egerbyg altid at inddrage deres kunder så meget som muligt i designfasen for derigennem at sikre, at det endelige produkt tilfredsstiller kundens oprindelige ønsker og ideer.

Kompetencer indenfor tømrergerningen

Egerbyg er blandt deres kunder kendt som en tømrer Kastrup med en bred vifte af kompetencer indenfor tømrergerningen. Ingen opgaver er i denne forbindelse hverken for store eller for små for Egerbygs servicemindede tømrere.

Blandt de mindre opgaver, som du kan få udført af Egerbyg, kan for eksempel nævnes udskiftning af vinduer og døre eller et nyt gulv, loft eller vægge. Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med større og mere komplicerede byggeprojekter såsom en ny terrasse, en carport, kvist, køkken eller en helt ny tilbygning. Slutteligt så har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor restaurering af bindingsværkshuse.

Kompetencer udenfor tømrergerningen

En af de fordelene ved at anvende denne dygtige tømrer Kastrup er, at Egerbygs kompetencer også rækker ud over det strengt tømrerrelaterede. Dette gør, at du kan få udført alle dine byggeopgaver hos et og samme firma og ikke skal have to eller flere forskellige byggevirksomheder indover. Dette vil spare dig for en masse frustrationer og vil i sidste ende også være en billigere løsning.

Udover de strengt tømrerrelaterede projekter, så kan Egerbyg også hjælpe med mureropgaver, maling, snedkeri, VVS-arbejde og med diverse elektriske installationer. Derudover har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor udbedring af forsikringsskader, energiforbedringer og renovationsopgaver.

Endelig kan du også få et serviceabonnement hos denne professionelle tømrer i Kastrup, hvor Egerbyg kontinuerligt vil holde opsyn med og vedligeholde din ejendom. Dette kan især være en fordel ved andelsboliger, ejerforeninger og lignende større bygningskomplekser.

Bor du ikke i Kastrup? – Egerbyg har kunder i hele Storkøbenhavn og på Sjælland, så søger du tømrer Gentofte, eller tømrerfirma Hellerup, Kan Egerbyg løfte opgaven!

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.