Tømrer Hvidovre

Står du med et byggeprojekt på hænderne i Hvidovre, så er der mange lokale tømrerfirmaer, som du kan kontakte. Hvis du vil være på den sikre side, så vil byggefirmaet Egerbyg A/S dog altid være en god løsning.

Egerbyg A/S er en tømrer i Hvidovre, som kan udføre stort set alle slags tømreropgaver. Derudover er denne forretning en tømrer i Hvidovre, som er yderst servicemindet, og som gør et ekstra nummer ud af at sikre, at du som kunde får tingene, sådan som du vil have det. Endelig er Egerbyg også et tømrerfirma med en stærk faglig profil, som kun benytter betroede og kompetente medarbejdere til at servicere deres kunder.

Egerbygs kompetenceområder

Egerbyg er en tømrer i Hvidovre, som kan tage hånd om en bred vifte af forskellige tømreropgaver. Dette gør Egerbyg til et særdeles fordelagtigt valg, når du skal ud og have fundet en tømrer i Hvidovre i og med, at du kan få lavet alle små og store projekte hos det samme firma.

Blandt de opgaver, som Egerbyg kan udføre for dig, kan her for eksempel nævnes: Vinduer, døre, køkken, gulve, lofter, kviste, isoleringsopgaver og vægge.

Derudover kan Egerbyg også håndtere mere ressourcetunge byggeprojekter såsom en ny carport, køkkener, terrasser og tilbygninger. Endelig er Egerbyg også specialister indenfor renovering og restaurering af gamle bygninger, inklusiv huse med bindingsværk.

Andre serviceydelser

I tillæg til ovennævnte tømreropgaver, så er Egerbyg en tømrer i Hvidovre, som også kan udføre en lang række andre opgaver, som man normalt skal have nogle andre til at ordne for sig. Dette er en stor fordel for dig som kunde i og med, at det ofte er billigere med en pakkeløsning, hvor det samme firma laver alle dine byggeopgaver.

Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer i Hvidovre, som udover almindeligt tømrerarbejde også kan lave VVS, mure, male, lave snedkeriarbejde, udbedre forsikringsskader og meget, meget mere.

Egerbygs dækningsområde

Egerbyg er et firma, som har en ganske bred kundkreds – både med hensyn til hvorvidt kunderne er i private boliger eller erhvervsejendomme og mht., hvor Egerbyg arbejder henne. Egerbyg er således ikke blot en tømrer i Hvidovre, men servicerer også en bred vifte af kunder i andre dele af København. Derudover dækker Egerbyg også resten af Sjælland og Møn, så frem du bor udenfor hovedstadsområdet.

Som en del af deres service, så kommer Egerbyg altid ud og besigtiger byggeprojektet, før det starter, og før nogen betaling har fundet sted. Egerbyg kan her rykke ud på kort tid, uanset om du bor i Hvidovre, København eller andre steder på Sjælland og Møn.

Egerbyg har kontortid fra 7 til 15:30 mandag til fredag og kan kontaktes via telefon, fax, email og personligt fremmøde.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.