Tømrer Herlev

Står du med et byggeprojekt, og har du brug for hjælp af en kompetent, serviceminded og pålidelig tømrer i Herlev? Hvis det er din situation, så kan du med fordel tage kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en af Danmarks måske allerbedste tømrervirksomheder med et særligt højt fokus på kvalitet og på at gøre deres kunder så tilfredse som muligt både under arbejdsprocessen og med det færdige produkt.

Etisk og professionelt fokus

Egerbyg er en tømrervirksomhed med et meget stærk professionelt og etisk fokus. Det professionelle fokus indebærer her, at det udførte tømrerarbejde altid har en så høj kvalitet som overhovedet muligt. Derudover inddrager Egerbyg altid deres kunder så meget som muligt i designfasen for at sikre, at slutproduktet stemmer overens med kundens oprindelige ønsker.

I tillæg hertil, så er Egerbyg også en usædvanlig etisk tømrer Herlev, som for eksempel har tilsluttet sig FNs Global Compact og har et stort fokus på bæredygtigt byggeri. Det daglige arbejde i Egerbyg er i denne forbindelse bygget op omkring følgende fem værdier, som alle firmaets ansatte bestræber sig på at følge: Åbenhed, pålidelighed, bæredygtighed, social ansvarlig og faglighed.

Tømrerarbejde

Egerbyg er en særdeles kompetent tømrer i Herlev med en bred vifte af kompetencer indenfor tømrergerningen. Kendetegnende for Egerbyg er i denne forbindelse, at de er en tømrer Herlev, som både kan hjælpe deres kunder med de store såvel som de små opgaver.

Af eksempler på mindre projekter, som Egerbyg kunne assistere med, kan blandt andet nævnes udskiftning af vinduer og døre, nedlægning af nyt gulv og opsætning af lofter, vægge og tage. Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med større byggeprojekter såsom en ny terrasse, tilbygning, carport, køkken eller renovation af bindingsværksbygninger.

Egerbyg udfører projekter i Storkøbenhavn og omegn –  Er derfor også god tømrer Ballerup og tømrer værløse.

Andre kompetenceområder

En af de ting, som kendetegner denne dygtige og pålidelige tømrer Herlev er, at deres kompetencer ikke kun begrænser sig til tømrerarbejde. I tillæg hertil, så kan Egerbyg også udføre arbejde indenfor en lang række andre byggerelaterede discipliner.

Blandt nogle af de ting, som du kan få udført hos Egerbyg udover tømrerarbejdet, kan her for eksempel nævnes: Snedkeri, malerarbejde, murerarbejde, elektrikerarbejde og VVS-arbejde.

Derudover har Egerbyg også særlige kompetencer indenfor udbedring af forsikringsskader såvel som med diverse energiforbedringer, hvilket over tid kan spare dig rigtig mange penge. Endelig kan du hos denne troværdige og professionel tømrer i Herlev også få hjælp med diverse renoveringsopgaver såvel som med kontinuerligt opsyn og vedligehold af større bygninger og ejendomme.

Egerbyg tilbyder deres ekspertise i hele Sjælland og Møn, og derfor du også søge deres hjælp og kompetencer som tømrer Vallensbæk og tømrer Bagsværd.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.