Tømrer Hellerup

Hvis du har brug for en tømrer i Hellerup, så er Egerbyg A/S altid en sikker og pålidelig løsning. Egerbyg A/S er hos deres brede kundekreds kendt og respekteret, som en af de bedste tømrere ikke bare i København og på Sjælland, men måske i hele Danmark.

Derudover er Egerbyg også en meget socialt ansvarlig tømrer, som forsøger at reducere unødvendigt ressourcespild og kun anvender bæredygtige materialer i forbindelse med deres byggeprojekter.

Egerbygs profil værdigrundlag

En af fordelene ved at samarbejde med Egerbyg er, at det er en tømrer i Hellerup med en meget skarp professionel profil med fokus på kundetilfredshed.

Dette indebærer først og fremmest, at kvaliteten af det udførte arbejde altid vil ligge på et meget højt niveau med maksimal tryghed for kunden. Derudover er Egerbyg en tømrer Hellerup, som altid bestræber sig på at inddrage kunden så meget som muligt i byggeprocessen, så at Egerbyg er sikker på, at kunden får, hvad hun/hun er på udkig efter.

Endelig er det også værd at nævne, at Egerbyg er en usædvanlig etisk tømrerforretning med et stort fokus på bæredygtigt byggeri. Dette indebærer blandt andet brug af bæredygtige byggematerialer, minimering af ressourcespild og at Egerbygs håndværkere har et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Derudover bestræber Egerbyg sig altid på at benytte sig af underleverandører og samarbejdspartnere med samme stærke etiske fokus, som Egerbyg selv har.

Specialer

Egerbyg er en tømrer i Hellerup, som kan udføre stort set alle tømrer-relaterede opgaver. Ingen opgaver er i denne forbindelse hverken for små eller for store for Egerbygs servicemindede ansatte.

Blandt nogle af de tømrerprojekter, som du kan få denne dygtige tømrer Hellerup til at hjælpe dig med, kan her for eksempel nævnes: Udskiftning af vinduer og døre, nyt loft, vægge, kvist, gulve og diverse isoleringsopgaver.

Derudover kan du også få hjælp af Egerbygs ansatte til større byggeprojeker såsom et nyt køkken, carport, terrasse, tilbygninger eller renovering af bindingsværkshuse.

Kompetencer udover tømrerarbejde

En af de gode grunde til at indgå i et samarbejde med denne dygtige tømrer Hellerup er, at Egerbyg også kan udføre en lang række kompetencer, som ligger udover almindelige tømreropgaver.

Dette gør Egerbyg til en særdeles versatil samarbejdspartner, hvor du kan få udført alle dine byggerelaterede opgaver hos et og samme firma. Dette vil både spare dig tid og energi og i sidste ende medføre lavere samlede udgifter.

Egerbyg er i denne forbindelse en håndværkervirksomhed, som udover tømrerprojekter også kan hjælpe dig med VVS, maling, mureropgaver, snedkeriarbejde og arbejde med elektriske installationer. Derudover kan Egerbyg være behjælpelig indenfor renoveringsopgaver, energiforbedringer og udbedring af forsikringsskader.

Slutteligt så kan du også indgå i et mere langsigtet samarbejde med Egerbyg omkring opsyn med og  vedligehold af din boliger. Dette kan især være relevant med andelsboliger, ejerforeninger og lignende større ejendomme.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.