Tømrer Gladsaxe

Står du og har brug for en tømrer i Gladsaxe nu og her? Hvis det er den situation, som du er havnet i, så kan du med fordel kontakte Egerbyg A/S.

Egerbyg A/S er i denne forbindelse kendt som en af Sjællands bedste tømrervirksomheden, der altid leverer håndværkerløsninger af den allerbedste kvalitet. Derudover er Egerbyg også en særdeles etisk tømrerforretning, som har et stort fokus på bæredygtige materialer, lavt ressourceforbrug og et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer i Gladsaxe, som har en meget skarp profil både hvad angår professionalisme, etik og bæredygtigt byggeri. Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer Gladsaxe, som hos deres brede kundekreds i København og på resten af Sjælland og Møn er kendt og respekteret for at gå meget langt for at tilfredsstille deres kunder.

Derudover er Egerbyg også en usædvanlig etisk tømrerforretning, som blandt andet har tilsluttet sig FNs Global Compact og kun samarbejder med andre firmaer med samme stærke etiske profil, som Egerbyg selv har.

Egerbyg har i denne forbindelse følgende fem værdier, som deres daglige arbejde både på kontoret og ude på byggepladsen tager udgangspunkt i: Åbenhed, pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Fagområder

Egerbyg er hos deres brede kundekreds kendt som en ganske versatil tømrer med kompetencer indenfor en lang række forskellige områder. Egerbygs fokus ligger i denne forbindelse i særdeleshed indenfor tømrerarbejde. Derudover, så kan denne tømrer Gladsaxe også være behjælpelig med en lang række andre byggerelaterede projekter.

Blandt de opgaver, som Egerbyg kan udføre udover tømrerarbejde, kan her for eksempel nævnes: VVS-arbejde, muring, maling, snedkeri, elektriske installationer, renovering, energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og meget, meget mere.

Tryghed gennem kvalitetssikring

I tillæg til deres etiske profil og professionelle kompetencer, så er denne dygtige tømrer Gladsaxe også kendt for deres meget stærke fokus på at sikre, at deres kunder er så trygge ved byggeprocessen som muligt.

Dette forsøger Egerbyg især at sikre ved, at kvaliteten af det udførte arbejde altid er så godt som menneskeligt muligt. Dette sikres gennem anvendelse af kompetente og pålidelige medarbejdere og ved brugen af gode og bæredygtige materialer.

Derudover samarbejder denne dygtige tømrer i Gladsaxe kun med underleverandører og andre virksomheder med det samme stærke etiske fokus som Egerbyg. Alle disse forhold er med til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde og det høje niveau af service, som Egerbyg er kendt og respekteret for.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.