Tømrer Gentofte

Står du og mangler en dygtig og pålidelig tømrer i Gentofte, så er Egerbyg A/S altid en god løsning. Egerbyg A/S er i denne forbindelse kendt som ikke bare en af Københavns, men af Sjællands mest kompetente tømrere. Derudover er Egerbyg en særdeles troværdig samarbejdspartner, som sætter en ære i at levere deres kunder et så godt slutprodukt, som overhovedet muligt.

Om Egerbyg

Når du skal have fundet en tømrer i Gentofte, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg. Først og fremmest så er Egerbyg kendetegnet ved at være en tømrervirksomhed med kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Egerbyg servicerer i denne forbindelse kunder overalt på Sjælland og Møn hos hvem de er kendt for at gå meget langt for at sikre, at tilfredsheden med det endelige produkt er så højt som muligt

Derudover er Egerbyg også kendt og respekteret for at være en tømrer Gentofte med en usædvanlig stærk etisk profil. Dette indebærer blandt andet, at Egerbyg kun benytter sig af bæredygtige materialer, forsøger at undgå ressourcespild og har fokus på at give deres håndværkere et så godt, udfordrende, men også sikkert arbejdsmiljø som muligt.

Egerbygs kompetenceområder

Egerbyg er en tømrer i Gentofte med kompetencer indenfor en lang række fagområder. Disse kompetencer ligger naturligvis især indenfor tømrergerningen.

Dog kan du også få hjælp af Egerbygs dygtige ansatte, hvis du har brug for assistance med elektriske installationer, VVS-arbejde, muring, maling eller sågar snedkeriarbejde. Endelig så er Egerbyg en tømrer Gentofte, som også har kompetencer indenfor forsikringsskader, energiforbedringer, renoveringer og andre mere specialiserede områder.

Et holistisk fokus på kvalitet

En af fordelene ved at få dit arbejde udført af denne meget pålidelige tømrer er, at Egerbyg har et holistisk fokus på kvaliteten af deres arbejde. Dette holistiske fokus betyder først og fremmest, at Egerbyg gennem kvalitetsmapper, dygtige medarbejdere og gode og sunde byggematerialer forsøger at sikre, at det endelige produkt er så godt som muligt.

Derudover inddrager denne meget servicemindede tømrer Gentofte altid deres kunder så meget som muligt i designprocessen for at sikre, at kundens ønsker bliver tilfredsstillet så meget som muligt i det endelige produkt.

Endelig er det også værd at nævne, at Egerbyg kun benytter sig af underleverandører og arbejder sammen med andre firmaer med det samme etiske grundlag og fokus på kvalitet, som Egerbyg selv har. Alle disse forhold er med til at give kunden maksimal tryghed og er med til at sikre, at tilfredsheden med det endelige produkt er så stor som muligt.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.