Tømrer Frederiksberg

Har du brug for en kompetent og pålidelig tømrer på Frederiksberg, så kan du tage kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en lokal tømrer på Frederiksberg, som blandt deres kunder er kendt for tømrerarbejde af den bedste kvalitet. Samtidig så er Egerbyg et særdeles ansvarligt firma, som udover kundens interesser også tager hensynet til deres ansatte og til miljøet ganske alvorligt.

En ansvarlig tømrer på Frederiksberg

En af de vigtigste grunde til at vælge Egerbyg som ens tømrer på Frederiksberg er, at du altid ved, hvad du får. Tryghed igennem en altid høj kvalitet er således en af de værdier, som Egerbyg fokuserer mest på.

Egerbygs arbejde er i denne forbindelse kendetegnet ved at have en meget høj faglighed, som sikres gennem anvendelsen af både kompetente, erfarne og pålidelige medarbejdere. Egerbyg har i denne sammenhæng en kvalitetsmappe, som hjælper ledelse og medarbejdere med at sikre, at deres arbejde har en høj faglig standard, og at du som kunde altid får, hvad du er på udkig efter.

I tillæg til de rent faglige aspekter ved at bruge Egerbyg som ens tømrer på Frederiksberg, så er Egerbyg også meget bevidste om deres sociale ansvar i en bredere forstand. For eksempel så har Egerbyg et stort fokus på genbrug og på at anvende materialer, som er produceret, forarbejdet og transporteret på en miljøvenlig måde.

Derudover gør Egerbyg meget ud af at sikre, at deres medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Således vil Egerbyg under et byggeprojekt løbende evaluere anvendt maskinel og materialer for derigennem at sikre, at arbejdsmiljøet for deres medarbejdere er så sikkert som muligt.

Slutteligt så lægger Egerbyg også meget stor vægt på at finde de rigtige samarbejdspartnere og underleverandører. Således er det en mærkesag for Egerbyg kun at samarbejde med firmaer, som har det samme fokus på faglighed, kvalitet og ansvarlighed, som Egerbyg selv har.

Forskellige kompetenceområder

En af grundene til at vælge Egerbyg som sin tømrer på Frederiksberg er, at Egerbyg ikke blot er et særdeles kompetent tømrerfirma, men også kan udføre en lang række forskellige opgaver.

Blandt de forskellige tømrerprojekter, som Egerbyg kan udføre for dig, kan her for eksempel nævnes: Isolering, kviste, køkken, lofter, gulve, vinduer, tage, døre, terrasse, carport, vægge og bidingsværk. Derudover kan Egerbyg også udføre diverse slags tilbygningsopgaver.

Lige meget hvilke kompetence områder dit projekt indebærer kan du stole på at Egerbyg udfører samme høje kvalitetshåndværk. Kontakt Egerbyg hvis du har et projekt du vil have professionel hjælp til og bor i Vanløse, eller søger tømrer i Valby, samt på Østerbro.

Samarbejde med kunden

Slutteligt så er det vigtigt at betone, at Egerbyg er en tømrer på Frederiksberg, som har et endog meget stort fokus på samarbejdet med kunden. Egerbyg gør dette for at sikre, at du som kunde får lige præcis den installation, som du er på udkig efter.

Egerbyg er således en tømrer på Frederiksberg, som tager dig med i hele byggeprocessen – lige fra planlægning og til, at din nye installation er færdig. Dette sikrer, at du får det, som du vil have det, og at du kan foretage eventuelle småjusteringer undervejs.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.