Tømrer Dragør

Står du og mangler en tømrer i Dragør, så er Egerbyg A/S altid den rette sparringspartner. Egerbyg A/S udfører tømrerarbejde overalt på Sjælland og er kendt som en særdeles professionel håndværkerforretning med en bred vifte af kompetencer. Derudover er Egerbyg A/S også blandt sine mange kunder for at gå endog meget langt for at sikre, at kunden er så tilfreds med det endelige resultat som muligt.

En troværdig håndværkerløsning

Når du står og skal finde en tømrer i Dragør, så er der mange forskellige grunde til at vælge Egerbyg. Egerbyg er i denne forbindelse først og fremmest kendetegnet ved at være en særdeles professionel og kompetent håndværker, som aldrig skuffer sine kunder.

Egerbyg er her en tømrer Dragør, som især kendt for at inddrage deres kunder så meget som muligt i arbejdsprocessen og for at levere tømrerløsninger af en meget høj kvalitet. Dette sker blandt andet ved hjælp af dygtige medarbejdere, gode materialer samt et udpræger fokus på kvalitet.

Derudover tilbyder Egerbyg henholdsvis 3 og 10 års garanti på synlige og skjulte skader. Dette er endnu en årsag til, at Egerbyg er en særdeles troværdig håndværkerløsning, som kunder i København og på Sjælland kan føle sig tryg ved at få hjælp af.

Store og små tømrerprojekter

Udover at Egerbyg er en særdeles troværdighed tømrer i Dragør, så er det også en byggeforretning med en bred vifte af kompetencer indenfor både små og større tømrerprojekter.

Blandt nogle af de opgaver, som Egerbyg kan hjælpe dig med i denne forbindelse, kan blandt andet nævnes: Vinduer, døre, tage, kviste, vægge, carporte, terrasser, bindingsværk, tilbygninger, lofter, gulve og meget, meget mere.

Derudover er Egerbyg en tømrer Dragør, som også kan hjælpe dig med diverse projekter udenfor tømrergerningen. Dette gælder for eksempel, hvis du skal have muret, malet eller snedkeret, eller hvis du skal have hjælp med renovering, energiforbedringer eller udbedring af forsikringsskader.

Egerbygs håndværkere

Skulle du have fået mod på at lære mere omkring denne kompetente, men også meget troværdige tømrer Dragør, så kan det være en god ide at besøge Egerbygs gode og informative hjemmeside. Her kan du blandt andet læse små mini-portrætter af virksomhedens håndværkere, så du har en bedre ide om, hvem der eventuelt ville komme ud og hjælpe dig med dine byggeprojekter.

Derudover kan du på hjemmesiden også få mere at vide om Egerbygs værdigrundlag, kompetenceområder samt hvilke kunder de tidligere har betjent. Ligeledes kan du på hjemmesiden finde den nødvendige kontaktinformation. Egerbyg kan i denne forbindelse kontaktes via telefon, email eller fax med daglige kontortider mandag til fredag fra 8:30 til 17:00.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.