Tømrer Ballerup

Skal du have fat på en tømrer i Ballerup, så kan du med fordel vælge at samarbejde med Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en særdeles pålidelig tømrerforretning med en meget bred og varieret vifte af kompetenceområder. Derudover er Egerbyg også en tømrerforretning med en stærk etisk profil, som vil gå langt for at tjene kundens interesser på en dog altid miljømæssig og socialt bæredygtig måde.

Vision, værdier og etik

Egerbyg er en særdeles kompetent tømrer Ballerup, som udover København også tjener kunder på resten af Sjælland og Møn. Egerbygs vision er i denne forbindelse at være et af Sjællands og Danmarks markedsledende byggefirmaer indenfor bæredygtigt byggeri.

Dette forsøger Egerbyg blandt andet at opnå gennem brugen af bæredygtige materialer og ved at begrænse ressourcespild mest muligt. Derudover bestræber Egerbyg sig på at give deres medarbejdere så godt et arbejdsmiljø som muligt og at sikre, at firmaet kun benytter sig af underleverandører og samarbejdspartnere med det samme etiske fokus som Egerbyg.

Egerbyg er i denne forbindelse bygget op omkring følgende fem værdier, som alt dagligt byggearbejde tager udgangspunkt i: Pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed, bæredygtighed og åbenhed.

Kompetencer

Egerbyg er blandt deres brede kundekreds kendt som en tømrer i Ballerup med et usædvanligt varieret udbud af kompetencer. Egerbygs kerneydelser ligger især indenfor tømrerarbejde, hvor intet projekt er hverken for småt eller for stort for virksomhedens serviceorienterede medarbejdere. Således, uanset om du skal have skiftet vinduer eller en dør eller gerne vil have et nyt køkken eller en carport, så er det noget, som Egerbyg kan være behjælpelig med.

I tillæg til tømrerarbejde, så er Egerbyg en tømrer Ballerup, som også kan være behjælpelig indenfor en lang række andre områder. Dette gælder uanset, om du har brug for snedkerarbejde, VVS-arbejde eller en maler, murer eller elektriker. Slutteligt så har Egerbyg også særlige kompetencer indenfor energiforbedringer, renoveringsopgaver samt udbedring af forsikringsskader.

Kvalitetssikring

I tillæg til sine mange kompetenceområder, så er Egerbygs generelle fokus på kvalitet en anden grund til at vælge dette firma, når du har brug for hjælp af en tømrer Ballerup.

Egerbyg går i denne forbindelse aldrig på kompromis med kvaliteten af deres arbejde og forsøger gennem effektiv byggestyring, gode materialer og ikke mindst særdeles kompetente medarbejdere at sikre, at det endelige produkt er så perfekt som muligt. Alle disse ting er med til at sikre en høj kvalitet af Egerbygs arbejde og er en af de mange gode grunde til at samarbejde med denne både dygtige og pålidelige tømrer i Ballerup.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.