Tømrer Bagsværd

Har du brug for en tømrer i Bagsværd så tag kontakt til Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en kompetent og pålidelig håndværkerforretning med en bred vifte af kompetencer. Egerbyg A/S kan udføre stort set al slags tømrerarbejde og kan desuden også være behjælpelig med snedkeri, murer-, maler- og VVS-arbejde.

Om Egerbyg

Egerbyg er kendt som en særdeles troværdig og kompetent tømrer i Bagsværd, der kan udføre tømrerarbejde af næsten enhver art. Derudover er Egerbyg også kendt for sit meget høje fokus på kvalitet og på at sikre, at kunden er så godt tilfreds med det endelige produkt som muligt.

I tillæg til disse forhold, så er Egerbyg også en særdeles etisk tømrer Bagsværd, som ligger vægt på anvendelse af bæredygtige materialer og på at begrænse ressourcespild så meget som muligt. Derudover fokuserer Egerbyg også på at give deres ansatte et så spændende, men også sikkert arbejdsmiljø som muligt.

Alle disse forhold gør, at Egerbyg ikke blot er en professionel og kompetent, men også ganske troværdig og etisk tømrer Bagsværd, som du med god samvittighed kan bestille til at hjælpe dig med dine byggeprojekter.

Kompetenceområder

Egerbyg er blandt deres brede kundekreds kendt som en tømrer i Bagsværd med et varieret vifte af kompetencer. Egerbygs hovedkompetencer ligger her naturligvis indenfor tømrergerningen, hvor Egerbyg kan være behjælpelig med stort set alle slags byggeprojekter.

Derudover er Egerbyg også kendt  som en tømrer Bagsværd med kompetencer indenfor en lang række andre discipliner såsom murerarbejde, snedkeri, maling samt elektriker- og VVS-arbejde. Endelig kan Egerbyg også hjælpe med energiforbedringer og med at udbedre diverse forsikringsskader.

Tryghed og garanti

En af de afgørende grunde til at vælge at samarbejde med Egerbyg er, at de er i stand til at levere deres kunder garanti og tryghed på et niveau, som man normalt ikke ser med danske tømrervirksomheder.

Dette sker først og fremmest gennem Egerbygs stærke fokus på kvalitet, som er et af firmaets kerneværdier. Egerbyg prioriterer i denne forbindelse høj faglighed, kompetente medarbejdere og effektiv byggestyring for at sikre, at alt bliver, som kunden ønsker det.

En anden måde, som denne pålidelige tømrer i Bagsværd forsøger at give deres kunder tryghed på, er gennem den såkaldte Byg garanti, som al Egerbygs arbejde er omfattet af.

Byg garantien sikrer i denne forbindelse, at Egerbygs håndværkere er medlem af Dansk Byggeri. Derudover vil alt tømrerarbejde have en tre-årig garanti på synlige fejl. Slutteligt vil en Byg garanti også omfatte en 10-årig garanti på skjulte fejl, som kunden ikke umiddelbart vil have mulighed for at opdage.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.