Tømrer Amager

Hyr en dygtig tømrer på Amager til dine byggeopgaver

Har du brug for at få udført tømrerarbejde, så er Egerbyg A/S en tømrer på Amager, som du aldrig går galt i byen med. Egerbyg A/S er i denne forbindelse en tømrer på Amager med en solid og trofast kundekreds.
Egerbyg er især kendt for arbejde af en meget høj faglig kvalitet og en nær og kontinuerlig kontakt med kunden igennem hele byggeprocessen. Derudover er Egerbyg kendt som en særdeles ansvarlig tømrer, som tager sine kunders interesser meget alvorligt samtidig med, at de forsøger at anvende arbejdsprocesser og materialer, der er så skånsomme overfor miljøet som muligt.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer på Amager, hvor hvem en stærk kunderelation er meget vigtig, Et samarbejde med Egerbyg baserer sig således på en stærk rådgivning omkring byggeprocessen og afstemning af forventningerne mellem kunden og Egerbyg. Egerbyg er i denne forbindelse en tømrer på Amager, som er mere end villig til at komme ud og møde kunden, hvor han er – uanset om du måtte være bosiddende på Amager, i København eller andre steder på Sjælland og Møn.

Egerbyg er et usædvanligt ansvarligt byggefirma, som tager hånd om deres kunder, men også miljøet og deres medarbejdere. Egerbyg er her bygget op omkring følgende værdisæt:

  • Åbenhed
  • Faglighed
  • Pålidelighed
  • Bæredygtighed
  • Social ansvarlighed
  • Egerbygs arbejdsområder

Egerbyg er en tømrer på Amager, som kan udføre en lang række forskellige opgaver. Dette gælder uanset om vi snakker om små og ukomplicerede opgaver eller større og mere komplicerede byggeprojekter: Egerbyg er en tømrer på Amager, som kan gøre det hele.

Blandt små projekter, som du kan få hjælp til af Egerbyg, kan for eksempel nævnes: Renovering eller installation af vinduer, døre, gulve, lofter og vægge.

Af større byggeprojekter, så kan du for eksempel få hjælp af Egerbyg, hvis du skal have bygget et nyt køkken, en carport, en terrasse, en kvist, have udført bindingsværk eller lavet diverse tilbygninger.
Egerbyg er andet end bare en tømrer
I tillæg til blot at være en tømrer på Amager, så kan Egerbyg også udføre en lang række andre opgaver for deres kunder. Dette gør Egerbyg til en særdeles praktisk løsning, hvor du kan få udført alle dine opgaver hos et og samme firma.

Blandt nogle af de opgaver, som Egerbyg kan udføre for dig udover tømrerarbejde, kan her for eksempel nævnes: Fagentreprise, hovedentreprise, VVS-arbejde, murer-arbejde, renovering, forsikringsskader, energiforbedringer, snedkeri og malerarbejde.

For at høre mere om hvad Egerbyg kan gøre for dig så kontakt dem direkte for et godt tilbud. Egerbyg kan i denne forbindelse kontaktes både via telefon, email, fax og ved personligt fremmøde.

Vi udfører også tømrerarbejde i Dragør og Kastrup. Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.