Tømrer Albertslund

Er du på udkig efter en både dygtig og troværdig tømrer i Albertslund, så kan du trygt vælge at indgå i et samarbejde med Egerbyg A/S. Egerbyg A/S er en tømrer, som er kendt for stor professionalisme såvel som et tømrerfirma med en meget klar etisk profil. Dette gør Egerbyg til en pålidelig samarbejdspartner, som du altid kan være sikker på vil udføre et godt stykke arbejde.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer i Albertslund, som gennem fortsat vækst har formået at positionere sig som et markedsledende firma indenfor bæredygtigt byggeri. Som tømrer- og entreprenørvirksomhed er det Egerbygs målsætning at medvirke til at udbrede brugen af miljørigtige materialer og at begrænse ressourcespild så meget som muligt.

Denne meget etiske profil er afspejlet i Egerbygs værdier, som lægger fundamentet for al virksomhedens arbejde: Åbenhed, pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Derudover er Egerbyg kendt som en tømrer Albertslund, som inddrager deres kunder så meget som muligt i byggeprocessen. Formålet med dette er at sikre, at kunden har så godt styr på byggeprocessen som muligt, og at det endelige produkt ligger så tæt op af kundens oprindelige tanker som muligt.

Egerbygs arbejdsområder

Egerbyg er blandt deres mange kunder kendt som en tømrer Albertslund, der spænder særdeles bredt med kompetencer indenfor en lang række tømrer-relaterede områder. Blandt de opgaver, som du kan få hjælp til af Egerbyg, kan her for eksempel nævnes: Isolering, tage, køkken, kviste, gulve, loft, vægge, carporte, terrasser, bindingsværk, tilbygninger og meget, meget andet.

I tillæg til tømrer-relaterede projekter, så er Egerbyg også en tømrer Albertslund med kompetencer indenfor en lang række andre discipliner. Skulle du således have brug for en murer, maler, snedker eller en håndværker til at udføre VVS-arbejde, så er det også noget, som Egerbygs serviceorienterede medarbejdere kan hjælpe dig med.

Mere information om Egerbyg

Har du brug for mere information omkring denne dygtige tømrer i Albertslund, så kan du besøge Egerbygs informative hjemmeside.

Her kan du læse mere om, hvilke områder Egerbyg specialiserer sig indenfor, samt hvilke kunder Egerbyg tidligere har arbejdet med. Ligeledes kan du på deres hjemmeside læse mere om Egerbygs stærke etiske grundlag, og de værdier som Egerbygs daglige arbejde er bygget på.

Endelig kan du også tage direkte kontakt til Egerbyg enten telefonisk eller via fax, email eller personligt fremmøde. Egerbyg har åbent mandag til fredag med telefontid fra klokken 8:30 til 17:00. Efter en indledende samtale så kan Egerbygs medarbejdere desuden også komme ud til din ejendom for at besigtige dit byggeprojekt og få en nærmere snak om et muligt samarbejde.

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.