Egerbyg tilbyder alle former for tømrerarbejde

Skal du have udført tømrerarbejde på din bolig, er du velkommen til at kontakte tømrerfirmaet Egerbyg. Vi er specialister i renovering og tilbyder sammen med vores samarbejdspartnere større renoveringer med flere faggrupper

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Det var professionelt og en utrolig GOD service. Hurtig og dygtig
  KAN varmt anbefales

  - Katrine - København S

 • Behageligt samarbejde og gode, holdbare løsninger har været kendetegnende for mødet Egerbyg.

  - Gunnar Dahlgaard - Brønshøj

 • Vi var nervøse, spændte, frygtede hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere og var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket... vi er Egerbyg dybt taknemmelig - vi elsker resultatet.

  - Jonas Yde Kjelsoe - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tømrerarbejde med god service

Siden Egerbygs opstart i 2007 har vi været drevet af en vision om at gøre tingene bedre. For os er bedre tømrerarbejde også lig med bedre service, som vi synes du fortjener.
For mange af os er renoveringer store investeringer, som vi måske kun foretager en enkelt gang i livet. Derfor bliver det aldrig rutine, og derfor har du brug for mest mulig service og tryghed, når du trykker på startknappen for dit byggeri.

Tømrerarbejde med mere

Hos Egerbyg har vi opbygget en solidt netværk af samarbejdspartnere indenfor stort set alle faggrupper. Samarbejdspartnere, som deler de samme værdier som vi og som leverer et stykke arbejde, vi kan stå inde for hver gang.
For dig betyder det, at vi udover decideret tømrerarbejde kan tilbyde de fleste former for renovering – også selvom det involverer andre faggrupper.

Vi tilbyder hovedentrepriser på fx nye badeværelser. Væger du denne læsning, får du et samlet tilbud på alle faggrupper, ligesom vi varetager den daglige styring i den udstrækning du ønsker, så du ikke skal bruge for mange kræfter på koordinering og byggestyring.

God service er kommunikation

Når du har trykket på knappen og er kommet i gang med byggeriet, skal du føle dig involveret og med i processen. Du skal med andre ord vide, hvor langt vi er kommet med vores tømrerarbejde, og derfor får du en fast kontaktperson, som starter og afslutter projektet hos dig og som sørger for, at kommunikationen kører, så du hele tiden er informeret.

Kontakt Egerbyg allerede i dag

Hvis du ønsker et tilbud på tømrerarbejder eller måske en større renovering, anbefaler vi, at du sender os en beskrivelse af opgavens omfang, billeder og en skitse med mål. Ud fra dette materiale kan vi i mange tilfælde give dig et tilbud på arbejdet.

Er der behov for yderligere informationer og dialog tager vi selvfølgelig denne, men så ved vi, hvad det drejer sig om.