Vælg lokalt, vælg din tømrer på Frederiksberg

Smukke villaer og herskabelige lejligheder – det er Frederiksberg. Som specialister i renovering er din tømrer på Frederiksberg klar til at hjælpe dig, der overvejer at renovere eller bygge om – kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage i morgen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Solidt håndværk
  God kommunikation, åbenhed og et virkelig flot slutresultat.

  - Rune

 • Nyt Gulv
  Nyt flot gulv .. Lige i skabet!!
  God service , dygtige kompetente håndværkere og kvalitet til prisen 👍

  - Maria Suardika

 • Fantastisk flot håndværk! Det blev færdigt til tiden og tømrersvendene var der på slaget hver dag.

  - Mie

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tid til udskiftning af dine vinduer?

Egerbyg tømrer på Frederiksberg har siden opstarten i 2007 skiftet mange vinduer på Frederiksberg.
Flere af dem har været specialfremstillede vinduer, der skulle passe ind i de mange unikke ejendomme, der er i netop den bydel.
Gælder det også dig, er du derfor kommet til det rigtige sted. Vi hjælper dig med opmålingen og bestillingen af dine nye vinduer, ligesom vi selvfølgelig står for monteringen, når de lander på din bopæl.
Du kan læse mere om, hvordan det foregår, når du skal have nye vinduer med Egerbyg på vores website.

Træt af gulve der knirker?

Knirkende gulve kan have flere årsager. Det gør imidlertid ikke problemet mindre irriterende, og hos din tømrer Frederiksberg er vi klar til at løse problemet.
Knirkende gulve opstår som oftest i ældre boliger, hvor gulvet er slidt. Der kan være tale om, at den underliggende konstruktion har forskubbet sig eller de oprindelige søm har arbejdet sig opad. Derved kan gulvbrædderne give sig – måske kun ganske lidt, men det kan være tilstrækkeligt til, at gulvet giver lyd fra sig.

Din tømrer på Frederiksberg laver også badeværelser

Siden opstarten i 2007 har Egerbyg opbygget et netværk af kompetente samarbejdspartnere, der har de samme krav til ordentlighed og kvalitet som vi.
I praksis giver det dig den fordel, at du ved større renoveringer som fx badeværelser, kan vælge tømrer Frederiksberg som hovedentreprenør. Det betyder, at vi sammen med vores samarbejdspartnere kommer med et samlet tilbud på hele entreprisen og kan tilbyde dig byggestyring i den udstrækning, du ønsker.

Sådan får du et hurtigt tilbud

Hvis du vil have et hurtigt tilbud, anbefaler vi at du sender og billeder, en skitse med mål samt en beskrivelse af den opgave, du skal have løst, så kigger vi på det og vender tilbage – enten med et tilbud eller med spørgsmål angående projektet.

Kontakt din tømrer på Frederiksberg allerede i dag, så hører du fra os i morgen.