Vælg en lokal tømrer på Amager

Er du en af de heldige husejere, der bor tæt på både vand, by og fælled på Amager?
Så har du sikkert brug for en kompetent tømrer på Amager, når boligen trænger til et frisk pust eller en gennemgribende renovering.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg formåede at holde os begge i hånden, og har ydet en eminent rådgivning og service fra første kontakt.

  - Jonas Yde Kjelsø, Hvidovre

 • Egerbyg har leveret opgaven i god kvalitet til den aftalte pris. Nogle gange var det nødvendigt at forbedre lidt mere end oprindelig planlagt og de gjorde det med et smil, inden for tidsplanen og uden ekstra omkostninger.

  - Maria, Frederiksberg

 • Meget anbefalelsesværdigt firma og håndværkere
  Kvalitet!

  - Kokkenborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Nye vinduer eller en ny dør?

Uanset om du bor i villa, lejlighed eller kolonihave, kan din tømrer på Amager hjælpe dig med forbedringer, renovering og andre tømreropgaver. Gælder det fx nye vinduer eller døre, har vi helt faste procedurer for, hvordan du hurtigt og effektivt får skiftet dine gamle vinduer ud med nye energibesparende typer.

På vores website finder du en række guidelines og informationer, der forhåbentlig gør det nemt for dig at starte en vinduesudskiftning med Egerbyg.

Skal boligen have nyt badeværelse?

Nye vinduer og nyt badeværelse hører til nogle af opgaver, din tømrer Amager ofte udfører.
Det hænger sammen med, at vi er et tømrerfirma, der har faste samarbejdspartnere blandt flere faggrupper indenfor de øvrige håndværksfag.

Derfor kan vi tilbyde store renoveringsopgaver som fx badeværelser, hvor vi gerne byder ind som hovedentreprenør og dermed giver dig et samlet tilbud på fx VVS, murer og naturligvis tømreropgaven.
Som hovedentreprenør påtager vi og ligeledes byggestyring på flere niveauer – alt efter dine behov og ønsker.

Mere plads hjemme hos dig?

En del af vores kunder ønsker at få mere plads. De er glade for beliggenheden af deres nuværende bolig, men mangler lige de ekstra kvadratmeter, der er rare at have, når to bliver til 3 eller 4.

Her har din tømrer på Amager flere gange hjulpet kunder med at renovere en uudnyttet førstesal eller slået to lejligheder sammen.

Til sådanne projekter anbefaler vi, at du tager en arkitekt og/eller en rådgiver med i rådgivningsfasen, så kommer vi gerne med et samlet tilbud på selve entreprisen.

Kontakt din tømrer på Amager

…allerede i dag, så vender vi hurtigt tilbage til en snak om dit projekt.
Er du længere i processen, kan du altid sende os tegninger med mål, en beskrivelse af opgaven samt billeder, så kan vi ud fra dette give dig en pris indenfor kort tid.